10.000 TL 1440p düşük gecikme oranlı IPS monitör önerisi

Bütçe
7.000-10.000 TL

Cat Lon

Çalışkan
Herkese selam, 4070 Super ekran kartım için 1440p IPS en fazla 1ms GtG ekran bakıyorum önerilerinizi bekliyorum.

Aslında Lenovo R27qe modelini aldım 2 kere ölü pikselli geldi. Sonra şu MSI'ı aldım bunda da MPRT ayarında görüntü çamur gibi oluyor göya 0.5ms GtG. Gerçi onun iadesi hala gerçekleşmedi Hepsiburada 3 hafta ürünü teslim alamadı da neyse.

Her türden oyun oynuyorum bu yüzden renk kalitesi de çok önemli benim için.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250109_144235_Kiwi Browser.webp
    Screenshot_20250109_144235_Kiwi Browser.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 33
Yanıtlarınız için teşekkürler, monitör güzel gözüküyor. Bunun haricinde önereceğiniz başka bir model var mıdır?

Bir de kullanıyorsanız bir şey soracağım. Bu aldığım lenovoda da msi da da en düşük gecikmeli moda alınca rgb overshoot denen garip bir ghosting oluşuyor bunda da var mıdır bu sorun.

Var mesela yorumunuz ne olur?

@redheaven1 @Vemoxis @RapidLemming955

Asus da hoparlör de varmış ama ihtiyacım yok ona. Philips daha iyi gözüküyor.

Son düzenleme:
Yanıtlarınız için teşekkürler, monitör güzel gözüküyor. Bunun haricinde önereceğiniz başka bir model var mıdır?

Bir de kullanıyorsanız bir şey soracağım. Bu aldığım lenovoda da msi da da en düşük gecikmeli moda alınca rgb overshoot denen garip bir ghosting oluşuyor bunda da var mıdır bu sorun.

Var mesela yorumunuz ne olur?

@redheaven1 @Vemoxis @RapidLemming955

Asus da hoparlör de varmış ama ihtiyacım yok ona. Philips daha iyi gözüküyor.
Attığım philips'den iyi yanı yok. Kontrast daha düşük. Parlaklık daha daha düşük.

Bu bütçede Philips evnia 27m2n5500'den iyisi yok. Bundan sonra 2k 240hz olanlar geliyor. Onlar da 12000'den falan başlıyor.

Son düzenleme:
Attığım philips'den iyi yanı yok. Kontrast daha düşük. Parlaklık daha daha düşük.

Bu bütçede Philips evnia 27m2n5500'den iyisi yok. Bundan sonra 2k 240hz olanlar geliyor. Onlar da 12000'den falan başlıyor.

PHILIPS 27M2N5500/01 ve PHILIPS 27M2N5500/00​

Farklarını biliyor musunuz ? Amazondaki 01 olarak satılıyor kendi sitesinde nano ips panel olarak farkı var ama nano ips diye bir şey duymadım ben acaba farklı ülklelere gönderildiği için mi farklı?

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt