Bütçe
10.000 TL

the egg

Başarılı
Merhaba arkadaşlar, Windows 10 desteğinin sona ermesiyle epey eskimiş olan cihazları değiştirmek istiyorum. Windows 11 yüklenebilecek, ofiste müşteri temsilcisi personellerin kullanacağı APU sistem önerileriniz olursa çok sevinirim.

Bilgisayarlarda tarayıcı üzerinden çalışan bir sistem var ve nadiren de Microsoft Office programları kullanılıyor. Herhangi bir bütçe belirlemedim çünkü bu standart işleri ne kadar düşük maliyetle çözebilirsem o kadar iyi. Kasa önerisi olan çıkarsa şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, Windows 10 desteğinin sona ermesiyle epey eskimiş olan cihazları değiştirmek istiyorum. Windows 11 yüklenebilecek, ofiste müşteri temsilcisi personellerin kullanacağı APU sistem önerileriniz olursa çok sevinirim.

Bilgisayarlarda tarayıcı üzerinden çalışan bir sistem var ve nadiren de Microsoft Office programları kullanılıyor. Herhangi bir bütçe belirlemedim çünkü bu standart işleri ne kadar düşük maliyetle çözebilirsem o kadar iyi. Önerisi olan çıkarsa şimdiden teşekkür ederim.

Laptop mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Örnek olarak aşağıdaki gibi bir şey düşünülebilir. Sadece örnek amaçlı atıyorum. Bir tane de 600-700 liraya boş ofis kasası alırsınız, işinizi görür.

RAM'i 2x8 yaparsanız özellikle APU sistemde performansa bayağı etki ediyor ama ofis için kullanılacak zaten, 8 GB RAM de fazlasıyla işinizi görecek sizin. Ha bir de işlemci TRAY, fansız olarak gelir. Bir tane AM4 uyumlu ucuz fan alıp takarsınız.

Bilgisayarlarda tarayıcı üzerinden çalışan bir sistem var ve nadiren de Microsoft Office programları kullanılıyor. Herhangi bir bütçe belirlemedim çünkü bu standart işleri ne kadar düşük maliyetle çözebilirsem o kadar iyi. kasa önerisi olan çıkarsa şimdiden teşekkür ederim.

R5 5600G alsanız yeter.