Bütçe
10.000 TL

enessylu

Uzman
Merhabalar, güç kaynağı alacağım ama kararsız kaldım. Daha önce almıştım, konu açtım; bilen arkadaşlar bilir. 1 yıl sonra PC’ye reset attırmaya başladı. Voltajları kontrol ettim, HWInfo yazılımında kötü durumdaydı. O yüzden garanti, bilmem, cart-curt uğraşmak istemiyorum; yeni alacağım. Sizden ricam, kaliteli akımı ve voltajı adam akıllı sağlayan, uzun ömürlü, güzel bir güç kaynağı önermeniz. Beyaz önceliğim, çünkü kasamın tüm parçaları beyaz. 850 W olursa iyi olur. 4070 Ti Super kullanıyorum, fakat 6000 serisi çıkınca yükselteceğim. İleriye yönelik olursa iyi olur. Hepsiburada’dan almayı düşünüyorum; taksit seçeneği çok çünkü. Maksimum 10.000 TL bütçem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, güç kaynağı alacağım ama kararsız kaldım. Daha önce almıştım, konu açtım; bilen arkadaşlar bilir. 1 yıl sonra PC’ye reset attırmaya başladı. Voltajları kontrol ettim, HWInfo yazılımında kötü durumdaydı. O yüzden garanti, bilmem, cart-curt uğraşmak istemiyorum; yeni alacağım. Sizden ricam, kaliteli akımı ve voltajı adam akıllı sağlayan, uzun ömürlü, güzel bir güç kaynağı önermeniz. Beyaz önceliğim, çünkü kasamın tüm parçaları beyaz. 850 W olursa iyi olur. 4070 Ti Super kullanıyorum, fakat 6000 serisi çıkınca yükselteceğim. İleriye yönelik olursa iyi olur. Hepsiburada’dan almayı düşünüyorum; taksit seçeneği çok çünkü. Maksimum 10.000 TL bütçem.
Siyah bir PSU alıp, beyaz sleeved kablo takabilirsiniz. Asiahorse ürünleri mevcut.
Beyaz PSU olarak çok kısıtlı ve pahalı seçenekler mevcut.

Pek iyi bir model değil, filtrelemesi kötüydü.
@Yusuf7878 daha kapsamlı açıklar.

Siyah bir PSU alıp, beyaz sleeved kablo takabilirsiniz. Asiahorse ürünleri mevcut.
Beyaz PSU olarak çok kısıtlı ve pahalı seçenekler mevcut.

Pek iyi bir model değil, filtrelemesi kötüydü.
@Yusuf7878 daha kapsamlı açıklar.
Beyaz seçenekleri çok kısıtlı. O seçenekler arasında en iyilerinden biriydi. Sonradan Aorus'u da ekledim.

Dosya Ekleri

• 20250914_112806.webp
    20250914_112806.webp
    5 MB · Görüntüleme: 70
  • 20251006_102441.webp
    20251006_102441.webp
    4,6 MB · Görüntüleme: 70
Anladım, tamam siyah beyaz fark etmez o zaman, yani güzel kaliteli bir şey olsun kafi, 6000 serisi alacağım ileride dediğim gibi, vallahi güzel bir şey önerebilirseniz çok sevinirim ☺️

Anladım, tamam siyah beyaz fark etmez o zaman, yani güzel kaliteli bir şey olsun kafi, 6000 serisi alacağım ileride dediğim gibi, vallahi güzel bir şey önerebilirseniz çok sevinirim ☺️

Bütçe çıkarsa bu;
Çıkmazsa bu;

Hocam bu lianli olan hoşuma gitti aslında, ama LianLi den şüpheliyim, aşağıya kasamın resmini attım, her şeyim lianli, fanlar olsun kasa olsun, strimerler olsun, şunu söylemeliyim ki, lianli o kadar da kaliteli bir marka değil, parasına göre değil, daha önce asusun kasasını fanlarını kullandım, lianli ye fark açar açıkcası, he görsellik olarak lianli zirve ona lafım yok, işte bu yüzden soruyorum size lianli psu kafama yattı, hem takım olur kasa ile hemde beyaz, ama fiyatına göre kalitelimidir acaba

Hocam bu lianli olan hoşuma gitti aslında, ama LianLi den şüpheliyim, aşağıya kasamın resmini attım, her şeyim lianli, fanlar olsun kasa olsun, strimerler olsun, şunu söylemeliyim ki, lianli o kadar da kaliteli bir marka değil, parasına göre değil, daha önce asusun kasasını fanlarını kullandım, lianli ye fark açar açıkcası, he görsellik olarak lianli zirve ona lafım yok, işte bu yüzden soruyorum size lianli psu kafama yattı, hem takım olur kasa ile hemde beyaz,