10.000 TL bütçe ile beyaz 850 W güç kaynağı önerisi

Bütçe
10.000 TL
Yükte tabii ki. OCCT power testini başlatıp oradan bakabilirsin.
Buyrun, hem occt üzerinde hemde hwinfo üzerinde anakartın ve ekran kartının voltaj değerleri mevcut

Dosya Ekleri

• görsel_2025-11-29_231040537.webp
    262,7 KB · Görüntüleme: 45
Buyrun, hem occt üzerinde hemde hwinfo üzerinde anakartın ve ekran kartının voltaj değerleri mevcut
12V ve 5V gayet normal. 3.3V biraz düşük gözüküyor ama pek sorun değil. Muhtemelen ünitenin farklı olmasından kaynaklıdır.

12V ve 5V gayet normal. 3.3V biraz düşük gözüküyor ama pek sorun değil. Muhtemelen ünitenin farklı olmasından kaynaklıdır.
Evet onu bende farkettim, kuzenimde aynı anakart var, onda msi mag serisi 850w psu var onda da aynı şekil de 3.3v oranı. Hatta benim psu arızalanınca ondaki psuyu taktım benim kasama test etmek için reset atmamıştı dediğim gibi, 3.3v oranı şuandaki gibiydi

Dediğim gibi ünite/üretim farkından kaynaklıdır. Örneğin @Eagles hocamın 3.3v kanalı biraz daha iyi durumdaydı. En azından boştayken 3.3V'ları görebiliyordu.

Bu Eagles hocanın değeri.

Dediğiniz gibi ünite farkından sanırsam, çok şükür oyun oynuyorum dünden beri bi sıkıntı yok elhamdülillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…