Bütçe
10.000 TL

Yusuf7878

Yetkin
Makaleler
14
Evet sorum bu 10.000TL ile (11.000 de olabilir.) 2.el bir SLA yazıcı arıyorum. Ekran kalitesi 12K olursa tadından yenmez :)

Evet sorum bu 10.000TL ile (11.000 de olabilir.) 2.el bir sla yazıcı arıyorum. Ekran kalitesi 12K olursa tadından yenmez :)

Belki saturn 2 8K hala piyasada dolaşıyorsa bakılabilir. Ben kendi kullandığım ELEGOO saturn 3 12K'den aşırı memnunum az çok piyasada 13-15 bin fiyat bandında bulunabiliyor yalnız şunu da unutmayın ekstra şeyler de ayrı masraf en basitinden reçine ucuz bir malzeme değil ve bu yazıcılar FDM'e göre daha fazla harcıyor. Ayrıca LCD filminde bir sorun olursa yine sadece filmi bile yani ekranı bile değil çok pahalı olan cihazlar. Ek olarak kürleme makineside lazım.

Belki saturn 2 8K hala piyasada dolaşıyorsa bakılabilir. Ben kendi kullandığım ELEGOO saturn 3 12K'den aşırı memnunum az çok piyasada 13-15 bin fiyat bandında bulunabiliyor yalnız şunu da unutmayın ekstra şeyler de ayrı masraf en basitinden reçine ucuz bir malzeme değil ve bu yazıcılar FDM'e göre daha fazla harcıyor. Ayrıca LCD filminde bir sorun olursa yine sadece filmi bile yani ekranı bile değil çok pahalı olan cihazlar. Ek olarak kürleme makineside lazım.

Hocam bende ELEGOO saturn 3 veya Ultra bakıyordum fakat bütçeme uygun bulamadığımdan alamadım. ELEGOO saturn 2 de 8K olduğundan ısınamadım. Bu yüzdende farklı markalarda belki ELEGOO saturn 3'e benzer ve daha ucuz modeller vardır diye buraya sormak istedim. Ve evet masraf olarak FDM'e göre gerçekten çok masraflılar sırf figür boyayabilmek için airbrush ve kompresöre 7.000TL'ye yakın bir para verdim 😪