Bütçe
16.000 TL

alitoprak55

Uzman
Direksiyon setimi sattım ve elimde şu an 16 bin TL var. Ne alacağımı, artılarını, eksilerini pek bilmiyorum. Beni böyle yormayacak iyi bir yazıcı yok mu? Herkes Bambu Lab A1 öneriyor ama ender tarafında ondan daha iyileri duymustum. Var mı önerileriniz?

Direksiyon setimi sattım ve elimde şu an 16 bin TL var. Ne alacağımı, artılarını, eksilerini pek bilmiyorum. Beni böyle yormayacak iyi bir yazıcı yok mu? Herkes bambu lab A1 öneriyor ama ender tarafında ondan daha iyileri duymustum. Var mı önerileriniz?

Arada canım sıkılınca videoları vs. izliyorum ve bütçe artırıp kapalı kasa almalısın. Ses ve ısı gibi sorunlar için bir de en başlangıç modelleri arasında performans farkı çok yok; daha çok öğrenme ve program farkları var ve bambu daha fazla elinden tutar.

Arada canım sıkılınca videoları vs. izliyorum ve bütçe artırıp kapalı kasa almalısın. Ses ve ısı gibi sorunlar için bir de en başlangıç modelleri arasında performans farkı çok yok; daha çok öğrenme ve program farkları var ve bambu daha fazla elinden tutar.

Şunu düşünüyorum. Sırf böyle bir şey için bu kadar bütçemi aşmalı mıyım belki 3 5 şey bastıktan sonra kenarda duracak bir ürün için 16 17 bin TL'yi aşmalı mıyım onu düşünüyorum. Aklımda birkaç proje var onun için alacağım fakat bunlar sürekli basmam için değiller. Abs vesaire de basmayacağım zaten o yüzden kapalı kasa sart mı bilmyiorum.