Bütçe
10.000 TL
LG 9.200 TL'ye gayet iyi bence, satıcı da Vatan Bilgisayar. Ben 9.800 TL'ye almıştım.

Ölçüm değerlerini vs. bilemem, Rtings'te incelemesi vardı galiba ama şöyle çıplak gözle bakıldığında renk kalitesi hoş. Özellikle Samsung G4'ten geçtiğimde bayağı canlı geldi bana.

Benim için tek eksi özelliği ışık sızması oldu. O da zaten bu monitöre has bir durum değil, çok rahatsız etmediği için göz ardı ettim.

Ayağı plastik ancak sağlam, sallanmıyor. Pivotu umurumda değil ama yükseklik ayarı olması da iyi. Onun dışında "hızlı" modda kullanıyorum, ghosting çok minimum düzeyde. Standart yaparsanız 0 ghosting. Hızlıda da zaten bi' masaüstünde fareye odaklanıp çok dikkatli bakınca ghosting gözüküyor. Hissetmezsiniz.

Yazılımı da güzel bu arada, OSD menüsündeki her türlü ayara erişilebiliyor.

20260406_164628.webp

LG 9.200 TL'ye gayet iyi bence, satıcı da Vatan Bilgisayar. Ben 9.800 TL'ye almıştım.

Ölçüm değerlerini vs. bilemem, Rtings'te incelemesi vardı galiba ama şöyle çıplak gözle bakıldığında renk kalitesi hoş. Özellikle Samsung G4'ten geçtiğimde bayağı canlı geldi bana.

Benim için tek eksi özelliği ışık sızması oldu. O da zaten bu monitöre has bir durum değil, çok rahatsız etmediği için göz ardı ettim.

Ayağı plastik ancak sağlam, sallanmıyor. Pivotu umurumda değil ama yükseklik ayarı olması da iyi. Onun dışında "hızlı" modda kullanıyorum, ghosting çok minimum düzeyde. Standart yaparsanız 0 ghosting. Hızlıda da zaten bi' masaüstünde fareye odaklanıp çok dikkatli bakınca ghosting gözüküyor. Hissetmezsiniz.

Yazılımı da güzel bu arada, OSD menüsündeki her türlü ayara erişilebiliyor.

Eki Görüntüle 247170
Bu modeli denemeye karar verdim. Herkese yanıtları için teşekkür ederim. 🙏

Bütçe 1000 TL kadar esneyebilirse AOC Q27G4ZR 2K 240 Hz almanızı öneririm. Ghosting, flickering vs. herhangi bir sorun yok. Renk gamutu ve doğruluğu gayet başarılı. Benim için en önemli konu IPS Glow'un homojen dağılımıydı; ki öyle oldu. Gözü rahatsız eden bir durum yok. Şans faktörüdür yirminci günde bir tane ölü piksel oluştu, konumu kaynaklı dert etmiyorum.

WhatsApp Image 2026-05-07 at 13.12.32.webp

Son düzenleme: