Bu modele bakabilirsiniz.Az önce uzak durmam gerektiğine dair tavsiye aldım. Blur ve ghosting sorunları var mış.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 10.000 TL
- Makaleler
- 14
@Caner Uncu kullanıyordu bunu. Yanlış hatırlamıyorsam bir testte de 1300:1 kontrast oranı sunduğunu görmüştüm. Güzel bence.
- Makaleler
- 14
O önerdi zaten.@Caner Uncu kullanıyordu bunu. Yanlış hatırlamıyorsam bir testte de 1300:1 kontrast oranı sunduğunu görmüştüm. Güzel bence.
LG 9.200 TL'ye gayet iyi bence, satıcı da Vatan Bilgisayar. Ben 9.800 TL'ye almıştım.
Ölçüm değerlerini vs. bilemem, Rtings'te incelemesi vardı galiba ama şöyle çıplak gözle bakıldığında renk kalitesi hoş. Özellikle Samsung G4'ten geçtiğimde bayağı canlı geldi bana.
Benim için tek eksi özelliği ışık sızması oldu. O da zaten bu monitöre has bir durum değil, çok rahatsız etmediği için göz ardı ettim.
Ayağı plastik ancak sağlam, sallanmıyor. Pivotu umurumda değil ama yükseklik ayarı olması da iyi. Onun dışında "hızlı" modda kullanıyorum, ghosting çok minimum düzeyde. Standart yaparsanız 0 ghosting. Hızlıda da zaten bi' masaüstünde fareye odaklanıp çok dikkatli bakınca ghosting gözüküyor. Hissetmezsiniz.
Yazılımı da güzel bu arada, OSD menüsündeki her türlü ayara erişilebiliyor.
Ölçüm değerlerini vs. bilemem, Rtings'te incelemesi vardı galiba ama şöyle çıplak gözle bakıldığında renk kalitesi hoş. Özellikle Samsung G4'ten geçtiğimde bayağı canlı geldi bana.
Benim için tek eksi özelliği ışık sızması oldu. O da zaten bu monitöre has bir durum değil, çok rahatsız etmediği için göz ardı ettim.
Ayağı plastik ancak sağlam, sallanmıyor. Pivotu umurumda değil ama yükseklik ayarı olması da iyi. Onun dışında "hızlı" modda kullanıyorum, ghosting çok minimum düzeyde. Standart yaparsanız 0 ghosting. Hızlıda da zaten bi' masaüstünde fareye odaklanıp çok dikkatli bakınca ghosting gözüküyor. Hissetmezsiniz.
- Makaleler
- 14
Bu modeli denemeye karar verdim. Herkese yanıtları için teşekkür ederim.LG 9.200 TL'ye gayet iyi bence, satıcı da Vatan Bilgisayar. Ben 9.800 TL'ye almıştım.
Eki Görüntüle 247170
SunseTTime
Uzman
Bütçe 1000 TL kadar esneyebilirse AOC Q27G4ZR 2K 240 Hz almanızı öneririm. Ghosting, flickering vs. herhangi bir sorun yok. Renk gamutu ve doğruluğu gayet başarılı. Benim için en önemli konu IPS Glow'un homojen dağılımıydı; ki öyle oldu. Gözü rahatsız eden bir durum yok. Şans faktörüdür yirminci günde bir tane ölü piksel oluştu, konumu kaynaklı dert etmiyorum.
Herkese iyi akşamlar, ürünü dün teslim aldım ve temel testleri gerçekleştirdikten sonra sizleri bilgilendirmek istedim. 15K bütçe sınırı olan arkadaşların tercih edebileceği bir monitör olduğunu belirtmek isterim. Çok teknik bilgi ile konuyu uzatmak istemiyorum, zira onlara ulaşmak isteyen YouTube'dan detaylı inceleme videolarına bakabilir. Ben bir kullanıcı gözünden ürünü değerlendirmek istiyorum. Umarım almayı düşünen arkadaşlara faydalı olur.
TEMEL TEKNİK ÖZELLİKLER
Panel: 27'' Fast IPS, 2560x1440(QHD)
Yenileme Hızı: 240 Hz native, OC ile 260 Hz.
Parlaklık: 400 nits
Tepki...
TEMEL TEKNİK ÖZELLİKLER
Panel: 27'' Fast IPS, 2560x1440(QHD)
Yenileme Hızı: 240 Hz native, OC ile 260 Hz.
Parlaklık: 400 nits
Tepki...
- SunseTTime
- 2k monitör aoc monitör
- Forum: Monitörler ve Görüntüleme Aygıtları
Son düzenleme:
- Makaleler
- 50
Odyssey G65B alabiliyorsan al gec. Renk konusunda elindeki Philips kadar iddiali degil ama kontrast yuksekliginden oturu genel goruntu kalitesi deneyimi daha iyi.
Yeni konular
-
Alys Gold | R5 7500F & RX 9070 XT sistem özelleştirilip alınır mı?
- Niccolo Machiavelli
-
-
-
-
Wraith Esports Firmasından alışveriş yapar mısınız?
- Telefonunu Çıkra
-
-
-