Bütçe
10.000 TL

GucukBey

Uzman
Şu anda Watch 6, S24+ ve Buds FE ile Samsung ekosistemi içindeyim. Buds FE'yi değiştirmeyi planlıyorum (gayet memnun olarak bırakacağım Buds FE'yi, bir sorun yaşamadım). Almak istediğim kulaklık silikonlu bir model.

Silikonlu kullandım şu ana kadar genelde, alıştım ve daha iyi oluyor tutuşu vesaire.

Bütçem 10 bin TL'ye kadar.

Buds 4 Pro şu anda 10, 5-11 bin TL'ye satılıyor. Şu ana kadar kullandığım ilk yüksek ücretli kulaklık Buds FE olmuştu; ilk defa bu kadar bütçe çıkardım. Ne önerirsiniz? Buds 4 Pro iyi midir? O kadar çıkmaya gerek var mı ekosistem için? Buds 3 FE'de düşündüm ama Buds FE'den geçince en fazla ne kadar fark eder ki, bilemiyorum.

Yani ekosistem için alınır mı bir kulaklık sadece, bence hayır. Şu an freebuds 5 pro çok daha uyguna geliyor, hangi tuningi seviyorsanız onu tercih edin derim.

Bence alınır güzel kulaklık. Sizin için FE den geçiş özellikle bambaşka bir deneyim olacak. FreeBuds Pro 5 de alınabilir ama ben ekosistem için Buds 4 Pro tercih ederdim.

Samsung'un bu kulakligi AirPods Pro 3 ve Freebuds Pro 5'den daha genis sahne sunuyor. Fiyat olarakta ikisinin tam arasinda. Daha uyguna iki oneri yapabilirim. Buds4 Pro kendi butcesinde sadece Samsung ekosistemi icin degil, ses kalitesi olarakta daha iyi bir model. Samsung'un AKG ile bulunan ortakligi da burada onem arz ediyor. Buds4 Pro'dan daha f/p iki kulaklik onerim.