Bütçe
10.000 TL

Hocam özellik olarak süper gözüküyor doğrusu bu markadan pek anlamam araştıracağım ama kısa ömürlü olduğunu düşündüm nedense.

Hocam özellik olarak süper gözüküyor doğrusu bu markadan pek anlamam araştıracağım ama kısa ömürlü olduğunu düşündüm nedense.
4 yil garantisi var telefonun. Telefonun akici ve uzun omurlu olmasini saglayan en onemli etken islemcidir. Bu telefonun islemcisi A16'dan mutlak olarak daha iyi. Yani Samsung guven veriyor dersen A26 al en dusuk.

A17 5G 6 GB RAM 10k dı sanırım. Cmf de aynı fiyatta. Eğer nothing e güven yoksa A17 5G 10k da en iyi seçenek.
Ama tavsiyem 2K daha çık A26 al. İkisindende iyi.

Aynı fiyatta A17 5G varken gereksiz.

Bak burada 10k.
A16 (5G halide değil bir de) 6 GB daha pahalı.

Ortalama 10.000 TL bütçem var.
Oyun oynamam, sadece hızlı ve günlük işlere yetebilecek yeni nesil bir telefon arayışım var. Fotoğraf da nadir çekerim, o yüzden sorun değil kamerası.

En uygun bulduğum site linkleri bunlar. Sizce buralardan alınır mı?

6 GB RAM;

4 GB RAM;
https://www.n11.com/urun/samsung-galaxy-a16-4-gb-128-gb-samsung-turkiye-garantili-64141751 (ek inidirimler var)
6GB ram olucaksa alınır.

A17’de bakabilirsiniz.

Hocam, yorumdakiler diyeceğini demiş. Benim sözüm çok da önemli değil gibi duruyor ama eğer ikinci el olmasına takılmayacaksanız, garantisi olmamasına vs. takılmayacaksanız Samsung Galaxy A54 alabilirsiniz. 2 yıllık bir telefon ama hala yeni gibi, hala güzel ve hala iyi çalışıyor. Ben bundan 2 ay öncesine kadar A54 kullanıyordum, temiz ve güzel bir telefon. Ayrıca yan yana koyunca o yıl çıkan S23'ten çok da farklı gözükmüyor. F/P bir telefon ve performansı da hiç fena değil. Çoğu oyunu 60 FPS - Orta grafiklerde oynayabilirsiniz, kamerası da hiç fena değil.