Bütçe
10.000 TL

25457

Uzman
Makaleler
2
Yer
İstanbul
10.000 TL bütçe belirledim, UPS arıyorum. Birisi Keenetic Titan router için kullanılacak, diğeri ise televizyon için kullanılacak. Televizyonu yakın zamanda değiştirip daha yeni bir televizyona geçeceğim, henüz model belirlemedim fakat ikisi için de uygun olması gerekiyor. Önerileriniz neler? Bütçenin tamamını kullanmazsak iyi olur.

Modem için.
TV için.
Çok teşekkürler. Bunlar sesli çalışmıyor değil mi?

@Yener K merhaba Yener abi tekrardan yazıyorum. Router için attığınız routeri kaç saat çalıştırabilir, ve arkasında girişler var nasıl kuracağımı anlamadım. ONT cihazını falan nasıl bağlayabilirim?

Televizyon için 1000 - 2000 TL daha bütçe artırsam daha iyi modeller var mı? Mesela hem televizyonu çalıştıracak hem de bir şeyler şarj edebileceğim. Veya sizin attığınızda vardır belki, pek bilgim yok. Teşekkürler.

TV için attığım model 450-500W arasında güç verebilir. Buna göre TV ile birlikte cihazlar takabilirsiniz. İsterseniz modem UPS yerine bundan alıp ONT ile falan da kullanabilirsiniz. Modemler 1 saate yakın çalışırlar diye tahmin ediyorum. Attığım modem UPS'te ise bildiğim kadarıyla 4000 mAh bir batarya var.

TV için attığım model 450-500W arasında güç verebilir. Buna göre TV ile birlikte cihazlar takabilirsiniz. İsterseniz modem UPS yerine bundan alıp ONT ile falan da kullanabilirsiniz. Modemler 1 saate yakın çalışırlar diye tahmin ediyorum. Attığım modem UPS'te ise bildiğim kadarıyla 4000 mAh bir batarya var.
TV için attığınızı modem için kullanacağım o zaman teşekkürler. Uygunsa tabii.