10.000 TL bütçede yuvarlak akıllı saat tavsiyesi

Bütçe
10.000 TL

Mustafaymis 1

Yetkin
Cihaz
Galaxy S24 FE
Merhabalar,

Yuvarlak kadranlı ve şarjı 3-4 gün giden, fiyat performans diyebileceğimiz türden bir akıllı saat önerisine ihtiyacım var. Mümkün olduğunca işlevsel ve şarjının iyi gitmesini istiyorum.

Tabii ki iki şey birlikte imkânsız ama aradaki dengeyi sağlamış olan bir saat yeterli olacaktır. Kullandığım telefon Galaxy S24 FE.

Bütçem: 5.000 - 10.000 TL

Huawei Watch Gt 6 kullanıyorum, öneririm. Telefonum Honor 200 Pro. Marka farketmeksizin tüm özellikler senin telefonla da çalışır. Bir tek Apple telefonlarda sınırlama var sanırım. Şarjı 21 güne kadar gidiyor deniyor ama bende sürekli açık ekran aktif ve spor salonunda da ağırlık antrenmanı seçip ölçüm yaptığımdan 1 buçuk hafta kadar gidiyor şarjı.
Önerim kahverengi kordonlusunu alman. Diğer renklerde saatin kasasında da kordon renginde desen vs. var ve bu yüzden farklı renk kordonlarda sırıtır. Kahverengi kordonlu modelde kasa klasik metal renginde. Her renk kordonla kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…