Eis dediğimiz şey ne oluyor hocam maruz görün bu telefon konularında cahilim biraz.
OIS, telefonun kamerasının mekanik olarak hareket ederek sarsıntıları engellemesidir.Eis dediğimiz şey ne oluyor hocam maruz görün bu telefon konularında cahilim biraz.
Bence hala alinir bu arada. Donanim olarak A36/A37'ye kadar daha iyisi yok gibi.
A53 aldığınızda kasmaktan kullanabilir misiniz bilemem, özellikle eskiden A serileri donanım olarak çok güçsüzlerdi, 2 sene sonra haşatı çıkıyorlardı ta ki bu son AX4 ve AX5 modellerinden sonra cidden güçlü ve uzun ömürlü donanım kullanmaya başladılar.
Evet daha iyi. A53 degil de A54 olsaydi o zaman A54 daha iyi derdim. Bizim evde de bir tane A54 var.
A53 aldığınızda kasmaktan kullanabilir misiniz bilemem, özellikle eskiden a serileri donanım olarak daha güçsüzlerdi, 2 sene sonra haşatı çıkıyorlardı bu son AX5 ve AX6 serilerinden sonra cidden güçlü ve uzun ömürlü donanım kullanmaya başladılar.![]()
Elinizde varsa gittiği yere kadar kullanırsınız yine, ancak sıfır olarak alınmaz. Aynı iPhone 12 gibi. Elinde varsa gayet iyi cihazdır ancak yeni telefon olarak alacaksan rezalet bir cihazdır.Kendi telefonum A53 kasma problemi yasanılacak kadar kötü değil zira bayağı akıcı oyunlar için bile sadece kendi telefonumla karşılastırmak istedim.
Elinizde varsa gittiği yere kadar kullanırsınız yine, ancak sıfır olarak alınmaz. Aynı iPhone 12 gibi. Elinde varsa gayet iyi cihazdır ancak yeni telefon olarak alacaksan rezalet bir cihazdır.
İşte yeni cihaza geçmek için alınmaz tabii.Yeni olarak zaten neden alayımki o zaman param ona yettiğinden onu aldım ısınmasi haric her yönden zaten tatmin ediyor siz bence yeni almak istermişim gibi anladınız hocam.