Bütçe
10.000 TL
Eis dediğimiz şey ne oluyor hocam maruz görün bu telefon konularında cahilim biraz.
OIS, telefonun kamerasının mekanik olarak hareket ederek sarsıntıları engellemesidir.

EIS ise bunu donanımsal olarak değil yazılımsal olarak yapar. Titreyen kısımları kendisi kaydırarak sönümlemeye çalışır. Ancak Nothing bu EIS işini hiç ama hiç becerememiş.

EIS olmazsa video kişinin eline bağlı olarak biraz titrek çıkabilir ancak profesyonel videolar çekmiyor iseniz, asıl amacınız anı kalsın yeter ise gayet fazlasıyla iş görebilecek bir video performansı sunar.

Peki A53 telefondan iyi mi merak ediyorum?
A53 aldığınızda kasmaktan kullanabilir misiniz bilemem, özellikle eskiden A serileri donanım olarak çok güçsüzlerdi, 2 sene sonra haşatı çıkıyorlardı ta ki bu son AX4 ve AX5 modellerinden sonra cidden güçlü ve uzun ömürlü donanım kullanmaya başladılar. :D

A53 aldığınızda kasmaktan kullanabilir misiniz bilemem, özellikle eskiden a serileri donanım olarak daha güçsüzlerdi, 2 sene sonra haşatı çıkıyorlardı bu son AX5 ve AX6 serilerinden sonra cidden güçlü ve uzun ömürlü donanım kullanmaya başladılar. :D

Kendi telefonum A53 kasma problemi yasanılacak kadar kötü değil zira bayağı akıcı oyunlar için bile sadece kendi telefonumla karşılastırmak istedim.

Kendi telefonum A53 kasma problemi yasanılacak kadar kötü değil zira bayağı akıcı oyunlar için bile sadece kendi telefonumla karşılastırmak istedim.
Elinizde varsa gittiği yere kadar kullanırsınız yine, ancak sıfır olarak alınmaz. Aynı iPhone 12 gibi. Elinde varsa gayet iyi cihazdır ancak yeni telefon olarak alacaksan rezalet bir cihazdır.

Elinizde varsa gittiği yere kadar kullanırsınız yine, ancak sıfır olarak alınmaz. Aynı iPhone 12 gibi. Elinde varsa gayet iyi cihazdır ancak yeni telefon olarak alacaksan rezalet bir cihazdır.

Yeni olarak zaten neden alayımki o zaman param ona yettiğinden onu aldım ısınmasi haric her yönden zaten tatmin ediyor siz bence yeni almak istermişim gibi anladınız hocam.

Yeni olarak zaten neden alayımki o zaman param ona yettiğinden onu aldım ısınmasi haric her yönden zaten tatmin ediyor siz bence yeni almak istermişim gibi anladınız hocam.
İşte yeni cihaza geçmek için alınmaz tabii.

İşinizi görüyorsa, ağır işler yapmıyorsanız gayet iyidir problem olmaz, ben telefonu zorlayan işlemler ile uğraştığımdan biraz seçici de olabiliyorum bazen :D