Bütçe
10.000 TL

31448

Becerikli
Selam. 10.000 TL bütçe ile ders calışmak icin tablet arıyorum. Yardımcı olabilirseniz cok sevinirim.

(Not: Forumdaki arkadaşları yanlış yönlendirmek istemediğim için kriter belirlemedim.)

Düşündüğüm modeller:

1. model:

2. model:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Lenovo Idea Tab var, gayet de iş görüyor ders için. Ağır işlemler yapmadığın sürece güzel bir tablettir, öneririm. Ayrıca fiyatına rağmen tabletin hem klavyesi hem de kalemi var. Bu fiyat bandındaki çoğu tablette bu ikisi bir arada bulunmuyor.

Trendyol gibi sitelerde 11,5k gibi fiyatlara satılıyor. Teknoloji mağazalarında da 12, 13k civarlarında satılıyor. Ben MediaMarkt'tan 13k'ya almıştım 5 ay önce.

Her iki modelinde kalem desteği yok.

Anladım hocam peki kalem desteği bu kadar önemli mi şahsi olarak tablet kalemlerini doğru düzgün kulanamiyorum.

MatePad 11.5 öneririm. Bütçesinin en mantıklı cihazı.

Anladım hocam direk Android yüklü gelen bir cihaz istediğim icin Huawei'yi direk eledim açıkçası.

Bütcemi aşıyor ama Galaxy A11+ ya da pad 2 hiç aljnmaz diyorsanız buna bakabilirim.

Son düzenleme:
Anladım hocam direk Android yüklü gelen bir cihaz istediğim icin Huawei'yi direk eledim açıkçası.

Bütcemi aşıyor ama Galaxy A11+ ya da pad 2 hiç aljnmaz diyorsanız buna bakabilirim.

Android yüklü zaten. Sadece Google desteği yok. Onuda iki dakikada çözersiniz.

Android yüklü zaten. Sadece Google desteği yok. Onuda iki dakikada çözersiniz.

Anladım hocam ben yine kendimi riske atmayayım açıkçası ayrıca Samsung Galaxy A11+ ya da Redmi Tab 2'yi beğenmediyseniz Samsung Galaxy Tab S10 Lite hakkında ne düşünüyorsunuz acaba.