Bende Lenovo Idea Tab var, gayet de iş görüyor ders için. Ağır işlemler yapmadığın sürece güzel bir tablettir, öneririm. Ayrıca fiyatına rağmen tabletin hem klavyesi hem de kalemi var. Bu fiyat bandındaki çoğu tablette bu ikisi bir arada bulunmuyor.
Trendyol gibi sitelerde 11,5k gibi fiyatlara satılıyor. Teknoloji mağazalarında da 12, 13k civarlarında satılıyor. Ben MediaMarkt'tan 13k'ya almıştım 5 ay önce.
Merhaba. Bugünlerde Huawei cihaz alanları görüyorum ve hepsi de ilk kurulum sırasında ne yapacağını iyi bilmiyorlar doğal olarak. Ben de bunun için basit bir rehber hazırlamak istedim.
F-Droid Yükleme
Adım 1) F-Droid nedir ve nereden yükleyebilirim?
F-Droid, Android kullanıcıları için açık kaynaklı ve özgür uygulamaların kurulduğu mağaza gibi yerdir. Buradan asıl indirmek istediğimiz uygulamaya ulaşacağız.
Merhaba. Bugünlerde Huawei cihaz alanları görüyorum ve hepsi de ilk kurulum sırasında ne yapacağını iyi bilmiyorlar doğal olarak. Ben de bunun için basit bir rehber hazırlamak istedim.
F-Droid Yükleme
Adım 1) F-Droid nedir ve nereden yükleyebilirim?
F-Droid, Android kullanıcıları için açık kaynaklı ve özgür uygulamaların kurulduğu mağaza gibi yerdir. Buradan asıl indirmek istediğimiz uygulamaya ulaşacağız.
Anladım hocam ben yine kendimi riske atmayayım açıkçası ayrıca Samsung Galaxy A11+ ya da Redmi Tab 2'yi beğenmediyseniz Samsung Galaxy Tab S10 Lite hakkında ne düşünüyorsunuz acaba.