Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.359 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.689 24 Şubat 2026 #11 31448 dedi: Anladım hocam ben yine kendimi riske atmayayım açıkçası ayrıca Samsung Galaxy A11+ ya da Redmi Tab 2'yi beğenmediyseniz Samsung Galaxy Tab S10 Lite hakkında ne düşünüyorsunuz acaba. Genişletmek için tıkla... MatePad'den yine kötü. Daha kötü işlemci, dandik ekran vs. A serisinin kalem destekli hali sadece. Samsung tarafında minimum S10 FE alınmalı.
31448 dedi: Anladım hocam ben yine kendimi riske atmayayım açıkçası ayrıca Samsung Galaxy A11+ ya da Redmi Tab 2'yi beğenmediyseniz Samsung Galaxy Tab S10 Lite hakkında ne düşünüyorsunuz acaba. Genişletmek için tıkla... MatePad'den yine kötü. Daha kötü işlemci, dandik ekran vs. A serisinin kalem destekli hali sadece. Samsung tarafında minimum S10 FE alınmalı.
Oğuz5 Gelişen Katılım 20 Şubat 2026 Mesajlar 19 Beğeniler 0 24 Şubat 2026 #12 31448 dedi: Anladım hocam direk Android yüklü gelen bir cihaz istediğim icin Huawei'yi direk eledim açıkçası. Bütcemi aşıyor ama Galaxy A11+ ya da pad 2 hiç aljnmaz diyorsanız buna bakabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam Huawei'nin çok güçsüz bir işlemcisi var. Bunun yanı sıra Google kullanımının sona ereceğine dair söylentiler var. S10 Lite alın geçin.
31448 dedi: Anladım hocam direk Android yüklü gelen bir cihaz istediğim icin Huawei'yi direk eledim açıkçası. Bütcemi aşıyor ama Galaxy A11+ ya da pad 2 hiç aljnmaz diyorsanız buna bakabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam Huawei'nin çok güçsüz bir işlemcisi var. Bunun yanı sıra Google kullanımının sona ereceğine dair söylentiler var. S10 Lite alın geçin.
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.359 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.689 24 Şubat 2026 #13 Oğuz5 dedi: Hocam Huawei'nin çok güçsüz bir işlemcisi var. Bunun yanı sıra Google kullanımının sona ereceğine dair söylentiler var. S10 Lite alın geçin. Genişletmek için tıkla... 7 gen 1 seviyesinde işlemcisi. Exynos 1380'in 7 gen 1 seviyesinde olduğunu düşünmüyorum.
Oğuz5 dedi: Hocam Huawei'nin çok güçsüz bir işlemcisi var. Bunun yanı sıra Google kullanımının sona ereceğine dair söylentiler var. S10 Lite alın geçin. Genişletmek için tıkla... 7 gen 1 seviyesinde işlemcisi. Exynos 1380'in 7 gen 1 seviyesinde olduğunu düşünmüyorum.