III. Osman
Yetkin
Bir alt nesili A33 bakabilirsiniz 6, 4". Kötü model değil ama A34 her türlü daha iyidir.
5.5 inc civarı güncel sayılabilecek telefon yok mu?
Bir alt nesili A33 bakabilirsiniz 6, 4". Kötü model değil ama A34 her türlü daha iyidir.
Bence cok minik ve guncel telefon yok o boyutta.5.5 inc civarı güncel sayılabilecek telefon yok mu?
İnanın bilmiyorum ama İPhone Mini bile üretimi yok yeni nesillerde. Küçük bir tercih ama tabii ki önemli olan boyu değil işlevi.5.5 inc civarı güncel sayılabilecek telefon yok mu?
6.6 inc nasıl ideal hoca. Ben iPhone kullandım bu zamana kadar. Büyük telefonlar çok itici geliyor. Keşke Android olarak güncel ufak hafif bir telefon yapsalar da alsak. İlla iPhone 11 aldıracaklar.
O kadar da minik değil.
Bulasmayın 11'e. Yakında desteği bitecek. Küçük olması çok önemliyse S3 mini al geç. Artık küçük Android telefon kalmadı yani.
S3 mini ne hocam. E250 önerseydin. Tamam hadi 5.5 falan olmasın da bari 6.0 olsun. Öyle de mi yok güncel önerebileceğiniz?
O kadar da minik değil.
S3 mini ne hocam. E250 önerseydin. Tamam hadi 5.5 falan olmasın da bari 6.0 olsun. Öyle de mi yok güncel önerebileceğiniz?
Bu Android kac Hocam? Ve neden bu kadar pahalı