Baktım hocam
Detaylar
Kim cevapladı?Hayır, bu fiyata alıcağınız eski Android amiral gemisi daha iyidir. Apple Android’den iyi efsanesine kanmayın.XR, XS, XS Max hakkında ne düşünüyorsunuz? 10k civarına alacağım herhangi bir android cihazdan daha iyi performans vereceğini düşünüyorum.
Teşrinievvel
Uzman
O zaman konuyu daha fazla dağıtmadan toparlayalım kısaca. Uygun fiyata bulabilirsem S22 kovalıyorum veya direkt sıfır olarak A36'ya yöneliyorum. Yada bütçemi hiç arttırmadan S21FE alıp geçiyorum. En mantıklı opsiyon bu sanırım.
Evet, tam böyle.O zaman konuyu daha fazla dağıtmadan toparlayalım kısaca. Uygun fiyata bulabilirsem S22 kovalıyorum veya direkt sıfır olarak A36'ya yöneliyorum. Yada bütçemi hiç arttırmadan S21FE alıp geçiyorum. En mantıklı opsiyon bu sanırım.
En mantıklısı bu.
Teşrinievvel
Uzman
Peki düz s21 hakkında ne düşünüyorsunuz hocam? Ayrıca ilk başta sorduğum gibi bu 3 cihaz da a23'ten geçtiğime değecek cihazlar mı?
- Makaleler
- 6
Peki düz S21 hakkında ne düşünüyorsunuz hocam? Ayrıca ilk başta sorduğum gibi bu 3 cihaz da A23'ten geçtiğime değecek cihazlar mı?
Evet 3 cihaz geçtiğine değecek cihazlar.
S21 ile S21 FE arasında aman aman fark yok aslında. S21 FE yeterli olur ki daha fazla güncelleme alacak.
Kesinlikle değicek cihaz. S21 ile S21Fe arasında çok fark yok.Peki düz s21 hakkında ne düşünüyorsunuz hocam? Ayrıca ilk başta sorduğum gibi bu 3 cihaz da a23'ten geçtiğime değecek cihazlar mı?
Teşrinievvel
Uzman
Yeni konular
-
-
-
-
Excalibur G770 laptopun maksimum desteklediği RAM boyutu kaçtır?
- sametcolakoglu
-
-
-
-
-
-