Bütçe
10.000 civarı

DarthGorsoy

Bilgin
Makaleler
48
Yer
TR
Ara sira ETS ve BeamNG falan oynamak icin belki bir set alırım, maksimum 3 ay icinde sıkılacagim icin butce vermek istemiyorum zira bu sekilde birisi Almanya'dan olmak uzere 3 tane uçuş kolu alıp sattım.

Ara sira ETS ve BeamNG falan oynamak icin belki bir set alırım, maksimum 3 ay icinde sıkılacagim icin butce vermek istemiyorum zira bu sekilde birisi Almanya'dan olmak uzere 3 tane uçuş kolu alıp sattım.
Bütçe biraz çıkarsa g29 var. Satması kolay olur zarar vermediğiniz sürece.

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ari-kutulu-vitesli-garantili-1234558701/detay

bunada bakabilirsiniz:

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...2-vitesli-oyuncu-direksiyonu-1273128161/detay

Son düzenleme:

Yani G29 mantıklı geliyor ama Rampage hic bulaşmak istemiyorum. İkinci el G29 deneyimi olanlar bilgi verse harika olur aslinda. Elimde cok tutmam zaten, hasarda vermem imkansiz zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha iyi olur, mantıklı. Satarken de biraz üstüne koyup pazarlık yapıp 200-300 üstüne bırakırsın.

Sıkılırsam aldigim fiyattan ya da 300-500 altına da satarim sorun yok ya. Söke'deyim, dönersem muhtemelen elden alma şansım kalmaz. Hazır metropoldayken alayim.

İstanbul'da bir ikinci el konsol mağazasında 10.500 civarına kutulu, mağaza garantili vitessiz var. Ben vites istemiyorum zaten, ne diyorsunuz?

Biraz pahali pg + taksitle beraber vitessiz 9.000 TL civarina aldim ben yani o fiyatada geri satamazsiniz hocam cunku 10.5 civarina vitesli olanlar ilanda bayağı bekler.
3 5 gun icinde 2.el G29 alinir alinmaz bende cevap verebilirim galiba :hehehe:
Rampage aslinda alinir hocam o kadar kötü sayilmaz V902s modelinde bile FS 22, assetto, ETS 2 oynayan çok fazla var tabii Logitech orta seviye denebilir yazilimlariyla vs Rampage'de yoktur muhtemlen.
7K civarina vitesli V995 bulunabiliyor kendisi de estetik olarak guzel teknik olarak bilmiyorum ama.

Biraz pahali pg + taksitle beraber vitessiz 9.000 TL civarina aldim ben yani o fiyatada geri satamazsiniz hocam cunku 10.5 civarina vitesli olanlar ilanda bayağı bekler.
3 5 gun icinde 2.el G29 alinir alinmaz bende cevap verebilirim galiba :hehehe:
Rampage aslinda alinir hocam o kadar kötü sayilmaz V902s modelinde bile FS 22, assetto, ETS 2 oynayan çok fazla var tabii Logitech orta seviye denebilir yazilimlariyla vs Rampage'de yoktur muhtemlen.
7K civarina vitesli V995 bulunabiliyor kendisi de estetik olarak guzel teknik olarak bilmiyorum ama.

Hocam, 10.000'e düşürdüm pazarlikla. Vites istemiyorum, ileride ehliyet icin alıştırma falan gerekirse alirim 2. el bir tane. Önceden V900 kullanmıştım hic hoşuma gitmemişti.

Hocam, 10.000'e düşürdüm pazarlikla. Vites istemiyorum, ileride ehliyet icin alıştırma falan gerekirse alirim 2. el bir tane. Önceden V900 kullanmıştım hiç hoşuma gitmemişti.

V900 dedigimiz eski olan hocam zaten 4 5 senelik var ve estetik olarak da guzel değil 2.el vites almaya kalkarsaniz 2000'den başliyor minimum. Bu da size 12.000 TL'ye maal oluyor belki biraz daha ileride alacağınızı düşünürsek ekonomi olarak da akıl kari değil pek. Vitessiz olarak 8000-9000 civarina ilanlar var ve satilmiyor duruyor keza viteslilerde oyle piyasa biraz durgun gibi. 7.000 TL'ye G920 var vitessiz sahibinden de. Düşünürseniz eğer pg ile de alabilirsiniz 2 ayri ilan açtirarak yapilabiliyor ben oyle yaptim. Ilan benim değil yanlış anlasilmasin sadece gördüğüm icin söylüyorum.
Edit: Garantiyi görmemişim garanti varsa olabilir.