• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

10.000 TL dizi ve film izlemek için tablet önerisi

Tam olarak anlayamadım, nasıl kullandığınızı, nereden indirdiğinizi vb. söyler misiniz?
Bu uygulama hocam. Play Store ve APK yükleme seçeneği mevcut. Uygulamayı açıp direkt izlemeye başlayabiliyorum. Sadece izleyebilmek ve altyazı desteği vs. için 1-2 eklenti kurmam gerekiyor. Örneğin;

Hocam iyi de ben de Netflix BluTV ve Prime kullandım aynı cihazda. Hiç sorunsuz alıyor. Diyelim ki Google üstünden izlemek istedi, bunun için de Microsoft Edge indirip Google üstünden izleyebilir. Gbox ile Google servisleri oluyor ama bu tür işlemler için gerek yok.

Hocam şimdi gbox aracı uygulamasını kullanmadan Microsoft Edge kullanabiliyor muyuz? Ve bu Edge, Google ile tam olarak aynı işlevselliğe sahip mi? Google'da olan sitelerin tamamı var mı? Ben de MatePad Air almayı kararlaştırdım, sorayım dedim.

Honor pad X9 var hocam,

Hocam gbox olmadan tüm Microsoft uygulamaları App Gallery ile indirilip tam anlamıyla kullanılabiliyor. Microsoft Edge ise aynı PC'deki gibi. Önce Yandex ile geliyor. Edge ayarlarından arama motorunu Google ile değiştiriyoruz. Bence mobil kısmında Edge, Chrome'dan daha işlevsel özelliklere sahip. Yalnız şöyle bir fark var. Chrome daha hızlı çalışırken Edge daha çok özellik sunuyor. Bu hız farkına gelirsek çok aman aman fark yok. Apple dünyasında Chrome-Safari gibi desem doğru olur.

Peki apk uygulamaları sorunsuz çalışıyor mu? Konu sahibi de bunda yararlanıyor, lütfen modlar konuya taşımasın.

Huawei App Gallery'de bulunan bazı Microsoft uygulamaları şunlardır:
  • Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint)
  • Microsoft Outlook
  • Microsoft OneDrive
  • Microsoft Teams
  • Microsoft translator
  • Microsoft news
Bu uygulamalar, Huawei cihazlarında kullanılabilir ve düzenli olarak güncellenir. Başka bir Microsoft uygulaması arıyorsanız, App Gallery'de arama yaparak mevcut olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Başka bir konuda yardımcı olabilir miyim?

Evet, Microsoft Edge Huawei AppGallery’de mevcut1. Edge tarayıcısını App Gallery üzerinden indirip kullanabilirsiniz. Başka bir konuda yardımcı olabilir miyim?

MatePad 11 almaya karar verdim.
APK yükleme konusunda sıkıntı yaşatır mı hocam?

@mete01

Hayır yaşamazsınız. 3 farklı şekilde yüklenebiliyor.
1) herkesin bildiği gibi tarayıcı üstünden.
2) üçüncü parti uygulama mağzalarından.
3) App Gallery üzerinden. App galleryde bulunmayan uygulamarın güvenli APK'sı varsa onu bulup direkt gösteriyor. Bu yöntemle eğer APK'ye güncelleme geldiyse direkt App Gallery üstünden güncelleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…