Bütçe
12.000 TL

Verias

Uzman
İyi akşamlar cümleten,

Sorum başlıktaki gibidir. İlk başta MatePad 11.5 2025 düşündüm ama malum Google servis sorunlarından en son tercihim olacak. Mümkünse kalem hediyeli olsun, yoksa da sorun değil. 4-5 yıl idare etsin yeter bana. Mi Pad 8'i beklesem mi diye düşünmedim değil. iPad 11 söyleyen olacaktır, Android ekosisteminde kalmak istiyorum ve verdiğim bütçeyi aşmak istemiyorum.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi akşamlar cümleten,

Sorum başlıktaki gibidir. İlk başta MatePad 11.5 2025 düşündüm ama malum Google servis sorunlarından en son tercihim olacak. Mümkünse kalem hediyeli olsun, yoksa da sorun değil. 4-5 yıl idare etsin yeter bana. Mi pad 8'i beklesem mi diye düşünmedim değil. iPad 11 söyleyen olacaktır, Android ekosisteminde kalmak istiyorum ve verdiğim bütçeyi aşmak istemiyorum.

Teşekkürler.

MatePad 11.5 2025 mantıklı. Google servis sorununu çözmek çocuk oyuncağı. Ama istemiyorsanız bin lira daha çıkın pad 7 alın.

Nasıl çökme sorunları? MatePad 11.5 bende de var o g*ox ı indiriyorsanız olabilir. Ben çok memnunum.

Yani örnek verecek olursam dediğiniz gibi X isimli uygulama ile başlatıldığını sizde biliyorsunuz YouTube mesela veya Play Store'den indirilen herhangi bir uygulamanın çökmesi gibi dediğiniz X uygulamasından başka benzer uygulama mı var?

Yani örnek verecek olursam dediğiniz gibi X isimli uygulama ile başlatıldığını sizde biliyorsunuz YouTube mesela veya Play Store'den indirilen herhangi bir uygulamanın çökmesi gibi dediğiniz X uygulamasından başka benzer uygulama mı var?

Aurora Store kullanıyorum gbox yerine. MicroG ise Play Store hizmetleri yerine kullanıyorum. Asla sorun olmuyor.