Bütçe
12.000 TL
Aklınızda soru varsa yazın. Rica ederim.

Aslında 2 soru var biliyorsunuz Android değil HarmonyOS kullanıyor aryüzü kolay mıdır alışılabilir mi optimize edilmiş midir bir diğeri ise Kirin işlemciler konusu 6 yıllık eski telefonumda Huawei idi Kirin işlemcisi o kadar ısınıyordu ki elimi yakıyordu sorun düzeldi mi?

Aslında 2 soru var biliyorsunuz Android değil HarmonyOS kullanıyor aryüzü kolay mıdır alışılabilir mi optimize edilmiş midir bir diğeri ise Kirin işlemciler konusu 6 yıllık eski telefonumda Huawei idi Kirin işlemcisi o kadar ısınıyordu ki elimi yakıyordu sorun düzeldi mi?

Android hocam HarmonyOS. Sadece Google servisleri yok. Kullanımı kolay akıcı. Kirin işlemciye rağmen muazzam. Çok da ısınmıyor hocam.

Hocam HarmonyOS 3.1 de olsa 4.1 de olsa Next güncellemesini alana kadar Android 12 de temelde :D Huawei Google yasağından beri bir şey yapamıyor. Yoksa 1 2 sene verirler.

Anladım dediğim gibi tekrardan bir gözden geçireceğim Huawei gerçekten sevdiğim bir marka hatta aksesuarlarım nereden baksan Huawei yardımın ve cevapların için teşekkürler iyi akşamlar dilerim.:)

İyi akşamlar cümleten,

Sorum başlıktaki gibidir. İlk başta MatePad 11.5 2025 düşündüm ama malum Google servis sorunlarından en son tercihim olacak. Mümkünse kalem hediyeli olsun, yoksa da sorun değil. 4-5 yıl idare etsin yeter bana. Mi Pad 8'i beklesem mi diye düşünmedim değil. iPad 11 söyleyen olacaktır, Android ekosisteminde kalmak istiyorum ve verdiğim bütçeyi aşmak istemiyorum.

Teşekkürler.
Telefonunuz nedir? Ekosistem için soruyorum. Matepad 11.5 bakabilirsiniz.