Detaylar
Kim cevapladı?IV.MURAT
Yetkin
Samsung Galaxy Tab S9 Lite alıp yanına 1500 liraya kalem alabilirsiniz ya da S6 lite alırsanız yanında kalem geliyor ama bunun fiyatı da bütçenizin altında, özellik olarak tatmin eder mi bilemem.Tablet önerisi. 10k bütceye kalem desteği olan ekranı özellikleri iyi olan bir tablet arıyorum. Genel anlamda günlük kullanım için.
S6 Lite sadece yazı, çizim yapıcam; film izleyeceğim derseniz alınabilir. Güçlü oyunlarda canınız biraz sıkılabilir ama fiyatına göre güzel cihaz.
Samsung Galaxy Tab S9 Lite alıp yanına 1500 liraya kalem alabilirsiniz ya da S6 Lite alırsanız yanında kalem geliyor ama bunun fiyatı da bütçenizin altında, özellik olarak tatmin eder mi bilemem.
S6 Lite sadece yazı, çizim yapacağım; film izleyeceğim derseniz alınabilir. Güçlü oyunlarda canınız biraz sıkılabilir ama fiyatına göre güzel cihaz.
Hocam Redmi modellerinden hangisini önerirsiniz?
S9 FE alıp geçin o bütçede. Kalem kutudan çıkıyor.
IV.MURAT
Yetkin
Çin'e hiç bulaşmam, gider paşa paşa Samsung alırım.
mete01
Üstün
Eğitim İndirimli iPad Modelleri ve Fiyatları | Pozitif Teknoloji
Eğitim indirimli iPad modellerini Pt.com.tr'de keşfedin, satın alın. Satış öncesi ve sonrası Apple Sertifikalı ekibimiz her zaman yanınızda olsun.
Tab s6Lite hiç bulaşmayın.
O kalemle hiç mantıklı değil. Ayrıca iPad 9 artık eskidi.Bütçeyi artırabilirseniz öğtenci indirimli iPad öneririm. Kullanıyorum memnunum. Eğer artıramazsanız Tab S9 FE.Eğitim İndirimli iPad Modelleri ve Fiyatları | Pozitif Teknoloji
Eğitim indirimli iPad modellerini Pt.com.tr'de keşfedin, satın alın. Satış öncesi ve sonrası Apple Sertifikalı ekibimiz her zaman yanınızda olsun.www.pt.com.tr
Tab s6Lite hiç bulaşmayın.
mete01
Üstün
O kalemle hiç mantıklı değil. Ayrıca iPad 9 artık eskidi.
Yani eskise de en az 3 yıl iOS güncellemesi ve daha çok güvenlik güncellemesi alacak.
Kalemi de daha çok beğenenler var. Ses çıkarmadığı için.
16:9 ekran oranı yok, ekranı kötü, not alma vs. özellikleri konusunda performansı yine ekran sebebiyle düşük.Yani eskise de en az 3 yıl iOS güncellemesi ve daha çok güvenlik güncellemesi alacak.
Kalemi de daha çok beğenenler var. Ses çıkarmadığı için.
Kalem iyi olsun olmasın ne bir S Pen ne de bir Apple Pencil seviyesinde. O yüzden S9 FE her yönden daha mantıklı. S9 FE'de 4 yıl sürüm güncelleştirmesi alacak zaten.