Demorlius

Üstün
Yer
Türkiye
Tablet önerisi. 10k bütceye kalem desteği olan ekranı özellikleri iyi olan bir tablet arıyorum. Genel anlamda günlük kullanım için.

Tablet önerisi. 10k bütceye kalem desteği olan ekranı özellikleri iyi olan bir tablet arıyorum. Genel anlamda günlük kullanım için.
Samsung Galaxy Tab S9 Lite alıp yanına 1500 liraya kalem alabilirsiniz ya da S6 lite alırsanız yanında kalem geliyor ama bunun fiyatı da bütçenizin altında, özellik olarak tatmin eder mi bilemem.
S6 Lite sadece yazı, çizim yapıcam; film izleyeceğim derseniz alınabilir. Güçlü oyunlarda canınız biraz sıkılabilir ama fiyatına göre güzel cihaz.

Samsung Galaxy Tab S9 Lite alıp yanına 1500 liraya kalem alabilirsiniz ya da S6 Lite alırsanız yanında kalem geliyor ama bunun fiyatı da bütçenizin altında, özellik olarak tatmin eder mi bilemem.
S6 Lite sadece yazı, çizim yapacağım; film izleyeceğim derseniz alınabilir. Güçlü oyunlarda canınız biraz sıkılabilir ama fiyatına göre güzel cihaz.

Hocam Redmi modellerinden hangisini önerirsiniz?

Bütçeyi artırabilirseniz öğtenci indirimli iPad öneririm. Kullanıyorum memnunum. Eğer artıramazsanız Tab S9 FE.
Tab s6Lite hiç bulaşmayın.

Bütçeyi artırabilirseniz öğtenci indirimli iPad öneririm. Kullanıyorum memnunum. Eğer artıramazsanız Tab S9 FE.
Tab s6Lite hiç bulaşmayın.
O kalemle hiç mantıklı değil. Ayrıca iPad 9 artık eskidi.

Yani eskise de en az 3 yıl iOS güncellemesi ve daha çok güvenlik güncellemesi alacak.
Kalemi de daha çok beğenenler var. Ses çıkarmadığı için.
16:9 ekran oranı yok, ekranı kötü, not alma vs. özellikleri konusunda performansı yine ekran sebebiyle düşük.

Kalem iyi olsun olmasın ne bir S Pen ne de bir Apple Pencil seviyesinde. O yüzden S9 FE her yönden daha mantıklı. S9 FE'de 4 yıl sürüm güncelleştirmesi alacak zaten.