Zaranon

Uzman
Kullanım amacı temelde üniversite, dersler vb. için ama yer yer de dizi film vs. izlemek.
  • Bütçe 10.000, ne kadar az o kadar iyi.
  • Kalem şart, manuel kalem almak istemiyorum. S Pen gibisi olmuyor.
Bana en optimal seçenek normalde Samsung Tab S9 FE ama fiyatı artmış. Alternatif ararken baktıklarım:

S6 Lite genel olarak güzel ama 4 GB RAM'in özellikle şu devirde sıkıntı yaşatacağını düşünüyorum.

Huawei MatePad 11 güzel fakat Google servisleri sorunlarıyla uğraşmak istemiyorum özellikle de her şeyin Google'a entegre olduğu şu devirde.

Samsung A9+ çok iyi bir seçenekti ama kalemi yok, o yüzden bu da elendi.

Başka tavsiyeniz var mıdır?

Son düzenleme:
Kullanım amacı temelde üniversite, dersler vb. için ama yer yer de dizi film vs. izlemek.
  • Bütçe 10.000, ne kadar az o kadar iyi.
  • Kalem şart, manuel kalem almak istemiyorum. S Pen gibisi olmuyor.
Bana en optimal seçenek normalde Samsung Tab S9 FE ama fiyatı artmış. Alternatif ararken baktıklarım:

S6 Lite genel olarak güzel ama 4 GB RAM'in özellikle şu devirde sıkıntı yaşatacağını düşünüyorum.

Huawei MatePad 11 güzel fakat Google servisleri sorunlarıyla uğraşmak istemiyorum özellikle de her şeyin Google'a entegre olduğu şu devirde.

Samsung A9+ çok iyi bir seçenekti ama kalemi yok, o yüzden bu da elendi.

Başka tavsiyeniz var mıdır?

2. el size uygun olursa Xiaomi Pad 5 öneririm, Android'in yanına Windows kurulabiliyor. Kalem desteği de mevcut.

Google sorunu hiç sorun değil. Ben Opera kullanıyorum. Bir kere bile Google'yi aratmadı. Üstelik kendi VPN'si var. Kesinlikle MatePad 11 öneririm.

Hocam doğrudur ama sırf tarayıcı değil sorun. Genel olarak Google servisleriyle çok içli dışlıyım. Cloud'um vs. bile Google o yüzden kırmızı çizgi gibi benim için.