Bütçe
10.000

LA Knight

Üstün
Yani aklımda IKEA'daki markus ve hawk future serisi var. Eğer başka önerileriniz varsa açığım fakat önceliğim kumaş olması ve tabii ki hepimizin istediği şekilde sağlam olması. Alt takımı ve tekerlekler sağlam olmayınca biliyorsunuz ki tekerleklerin takıldığı yerler kırılabiliyor veyahut kütlemizi öne veya arkaya verince destek noktaları kırılabiliyor. En azından sağlamlığıyla meşhur bir koltuk öneriniz varsa önerilerinizi isterim.

Ayarlanabilir kol ve boyun desteği ihtiyacınız yoksa direkt Markus satın alın. Bu bütçe aralığında daha sağlam ve ergonomik koltuk bulamazsınız.
Hocam bakarken gözüme çarptı da Stryspel ve Gruppsel modellerine ne diyorsun? Dayanıklılık tarafında Markus'dan iyiler midir yoksa Markus bunlardan iyi midir?

Hocam bakarken gözüme çarptı da Stryspel ve Gruppsel modellerine ne diyorsun? Dayanıklılık tarafında Markus'dan iyiler midir yoksa Markus bunlardan iyi midir?
Styrspel kullandım. Dolu dolu sünger rahatlığı beklemeyin ancak oldukça ergonomik olduğunu söyleyebilirim. Yaklaşık 3 saatlik kullanımdan sonra rahatsız etmeye başlıyor. Bunun dışında koltuğun diğer fonksiyonları oldukça kullanışlı. Gruppsel modelini kullanmadım, bu koltuk diğerleri kadar ergonomik hissettirmedi. Sizi olumsuz etkilemek istemiyorum, bu durum sizde farkı seyredebilir. Belki biraz zamana bile ihtiyacınız olabilir. Fakat Styrspel sağlam ve bel desteği gayet iyi.

Dosya Ekleri

• 20240505_195914.webp
    20240505_195914.webp
    3,6 MB · Görüntüleme: 90