Bütçe
10.000 TL

Swoop88

Uzman
Yer
4097 Albany Post Rd, Hyde Park, NY 12538, Amerika
Bilgisayarımı topladım. Önce hazır PSU'lu bir kasa aldım, sonra iptal edip kaliteli bir şeyler almak için bütçemi ayarladım. 10.000 TL'ye PSU ve kasa önerilerinizi bekliyorum.

Parçalar:
  • ATX anakart.
  • RTX 5070 3X.
  • 2 fanlı sıvı soğutma.
5.400 TL'ye beyaz akvaryum kasa önerilerinizi bekliyorum.

Kendi bulduğum PSU:

4.600-5.400 TL'ye beyaz akvaryum kasa önerilerinizi bekliyorum.

Bilgisayarımı topladım. Önce hazır PSU'lu bir kasa aldım, sonra iptal edip kaliteli bir şeyler almak için bütçemi ayarladım. 10.000 TL'ye PSU ve kasa önerilerinizi bekliyorum.

Parçalar:
  • ATX anakart.
  • RTX 5070 3X.
  • 2 fanlı sıvı soğutma.

Kendi bulduğum PSU:

PSU olarak seçiminiz güzel değiştirmenize gerek yok. Kasa'dan kısılıp şu model de alınabilir:

Parçalar:
  • ATX anakart.
  • RTX 5070 3X.
  • 2 fanlı sıvı soğutma.

Kendi bulduğum PSU:

Raijintek iyidir, üzmez.

Bütçe çıkarsa:

PSU olarak seçiminiz güzel değiştirmenize gerek yok. Kasa'dan kısılıp şu model de alınabilir:

1200W Ye gerek olmayabilir hocam :) bu kasalar güzel bir de varsa bir tk daha ucuz bir alternatifiniz var mı? 10k yı aşmamak için eğer o uygun kasayı beğenmessem bunlardan birini seçerim büyük ihtimal mag pano 100r pz

Hocam biraz daha geniş tam akvaryum bir kasa arıyorum sıcaklık olarak çok iyi değiller ama çok güzel gözüküyorlar

Anladığım kadarıyla birbirinin aynısı olan akvaryum dikdörtgen kasaları önermiyorsunuz hocam. değil mi?
Ben genel olarak birine kasa önermeme tarafındayım. Çünkü kişisel zevklere bağlı bir parça.
Benim hoşuma giden bir kasa başkasının hoşuna gitmeyebilir veya tam tersi.

Ayrıca no name olmadıktan sonra hangi kasayı aldığınız çok önemli değil.

Akvaryum kasalar hava akışı konusunda bir tık geride fakat fan sayısıyla bunu düzeltebiliyorlar.

Ben genel olarak birine kasa önermeme tarafındayım. Çünkü kişisel zevklere bağlı bir parça.
Benim hoşuma giden bir kasa başkasının hoşuna gitmeyebilir veya tam tersi.

Ayrıca no name olmadıktan sonra hangi kasayı aldığınız çok önemli değil.

Akvaryum kasalar hava akışı konusunda bir tık geride fakat fan sayısıyla bunu düzeltebiliyorlar.

Hocam MSI olanı alacağım 100rpz bir şey soracağım kasanın o fan kısmı duvara dönük olsa ama yapışık değil yine de akış kaybı yaşanır mı? Arasında bir karışa yakın (15-20cm boşluk) olsa sorun yaratır mı sizce.

Son düzenleyen: Moderatör: