ismimibilmiyorum
Çalışkan
Bütçem en fazla 10000TL ve ikinci el alamam. İşlemcim: Ryzen 5 5600. önerileriniz nelerdir?
![]()
Palit GeForce RTX 4060 Infinity 2 8GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı
Palit GeForce RTX 4060 Infinity 2 8GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Sen öyle diyorsan öyledir tabi. Ama 1.500 TL günümüzde kolay birikebilir.
Daha fazla kafa karıştırmaya gerek yok bence dostum.Sen öyle diyorsan öyledir tabi. Ama 1.500 TL günümüzde kolay birikebilir.
Yine de olmaz diyorsan, istemeye istemeye şunu önereyim. AMD kart kullanmadığım için AMD öneremiyorum:
![]()
Asus NVIDIA GeForce RTX 3060 Dual OC DUAL-RTX3060-O8G 8 GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
Asus NVIDIA GeForce RTX 3060 Dual OC DUAL-RTX3060-O8G 8 GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
İkinci el isteseydiniz 6800 XT çok iyi olurdu o işlemciye. Sıfır olarak yukarıda atılan RX 6700'den daha iyi bir seçenek yok.Bütçem en fazla 10000TL ve ikinci el alamam. İşlemcim: Ryzen 5 5600. önerileriniz nelerdir?
İşte böyle anlarda, yani birinin kendini beğenmiş ve ukala bir tavırla gereksiz sataşma yaptığında bazen kendimi tutamayıp direkt tartışasım geliyor ama işte yaşlarınızı da düşününce neyse diyorum. Daha çok gençler diyorum, elbette sanal ortamda ön plana çıkmaya çalışacaklar diyorum.Daha fazla kafa karıştırmaya gerek yok bence dostum.
Daha fazla kafa karıştırmaya gerek yok bence dostum.
Bu arada kasa modeli nedir? GPU'nun sığacağından emin olmak lazım.