Bütçe
10.000 TL

GraveWhisper

Çalışkan
Merhaba,

AMD Ryzen 7 7800X3D ve Gigabyte RTX 5070 ekran kartlı sistemim var, monitör almak istiyorum. Çok araştırdım fakat en sorunsuz monitörü alma noktasında tıkandım.
Canlı renklerinin olması, olursa hoparlörünün olması, ölü pixel, IPS Glow gibi sorunlarla karşılaşırsam teknik servisinin sorunu hemen çözmesi gibi konular önceliğim. Bilinmedik marka önermeyin lütfen, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
IPS Glow panel piyangosu, olu piksel ise uretim hatasi. Her ikisine de yapabilecegimiz bir sey yok urun onerirken. Tamamen sansa bakiyor.

R27QE, Q27G42XE veya Q27G4XF oneririm.

Butce asarsan da 27M2N3501PA.

VA alirim dersen Odyssey G65B ogrenci indirimiyle 11.000 TL falandi.

Son düzenleme:
IPS Glow panel piyangosu, olu piksel ise uretim hatasi. Her ikisine de yapabilecegimiz bir sey yok urun onerirken. Tamamen sana bakiyor.

AOC'lerin farkı nedir hocam? Kusura bakmayın, terimleri pek anlayamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ediyorum ilginiz için. Akşam bir arkadaşımla buluştum ve MSİ G274QPF E2 kullandığını ve çok memnun kaldığını söyledi. Siz niye önermediniz acaba? Diğer monitörlerin artısı nedir ya da bu monitörün eksisi nedir söyleyebilir misiniz?

@GraveWhisper, guncel olarak G274QPF-E2 satiliyorsa o da alinabilir, guzel monitor. Fiyat durumuna bagli.
Şimdi baktım fakat yanlış olana bakmışım model isimleri aynı gibi duruyor hepsinin (G272QPF-E2 olana bakmışım). Bu bütçemi aşıyormuş. Lenovo alacak gibiyim bakalım. Teşekkürler.

IPS Glow panel piyangosu, olu piksel ise uretim hatasi. Her ikisine de yapabilecegimiz bir sey yok urun onerirken. Tamamen sansa bakiyor.

Samsung’a baktım. Televizyon özelliği, hoparlörü olması, 240hz olması cezbetti ve Amazon’dan 12.000 TL’ye satın aldım (ölü piksel vs çıkarsa değişimi kolay olur diye). IPS ekranı aratmaz umarım.. Teşekkür ediyorum önerileriniz için.

Son düzenleme: