Arkadaşlar merhaba,
3 yıldır aktif olarak iPhone 12 kullanıyorum. Pil sağlığım %87 olmasına rağmen günde 3 kere şarja takıyorum ve artık bundan bunalıyorum, telefonumu değiştirmek istiyorum. Telefoncu 20 bin TL civarı veririm dedi; muhtemelen ikinci elde daha yüksek fiyata satabilirim.

Benim için önemli olanlar:
batarya
kamerası çok kötü olmasın
kaba bir telefon olmasın

Arada bir PUBG vb. oyunlara giriyorum; oyunlarda kasma/donma yapmayacak bir model önerir misiniz?

Samsung'a serisine veya POCO'lara bakmanızı öneririm. Redmi gibileri 2-3 senede patates oluyor, Huawei ve Honor'da Google sorunlu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung'a serisine veya POCO'lara bakmanızı öneririm. Redmi gibileri 2-3 senede patates oluyor, Huawei ve Honor'da Google sorunlu.

Honor'da Google servisleri bulunuyor. Huawei için de sorun değil. Zaten o bütçede bu markaların cihazı yoktur.
Samsung A serisi ya da POCO cihazlar 10k bütçede çöp.

Hocam bütçeyi arttırırsanız yurt dışı kayıtlı Mi 14T veya mi 15t tam size göre olacaktır. Öbür türlü pek bir şey bulamazsınız bu fiyata. Cmf Phone 1 falan yetersiz bir cihaz her ne kadar 90 FPS desteklese de. Bu arada iPhone 12 PUBG'de ne derece kasıyor? Nerede oturuyorsunuz?

Arkadaşlar merhaba,
3 yıldır aktif olarak iPhone 12 kullanıyorum. Pil sağlığım %87 olmasına rağmen günde 3 kere şarja takıyorum ve artık bundan bunalıyorum, telefonumu değiştirmek istiyorum. Telefoncu 20 bin TL civarı veririm dedi; muhtemelen ikinci elde daha yüksek fiyata satabilirim.

Benim için önemli olanlar:
batarya
kamerası çok kötü olmasın
kaba bir telefon olmasın

Arada bir PUBG vb. oyunlara giriyorum; oyunlarda kasma/donma yapmayacak bir model önerir misiniz?
CMF Phone 1 dışında pek seçenek yok gibi.