kuthael

Uzman
Merhaba bütçem ortalama 10k. Manyetik Switch rapidtrigger 8K Hz snaptap özellikli beyaz klavye arıyorum öneriniz nedir? Bilindik markalar olsa güzel olur.
Huntsman V3 almayı düşünüyordum stoklarda bulamadım. TKL yada %75 olabilir.

Son düzenleme:
Hiç duymadığım bir marka. Emin değilim. ASUS ROG SteelSeries veya Razer daha iyi olmaz mı?
Wratih'in kendi sitesi, çok kaliteli klavyeler üretiyorlar.
Ana markalar fiyatlandırma olarak çok balon fiyata ürün üretiyorlar. Aynı fiyata çoğu zaman çok daha kaliteli butik firma ürünü bulmak mümkün oluyor.

Mesela Steelseries 2000TL'ye membran klavye satarken 1750TL'ye hotswap mekanik ve yalıtımlı bir klavye bulmak mümkün.

Merhaba bütçem ortalama 10k. Manyetik Switch rapidtrigger 8K Hz snaptap özellikli beyaz klavye arıyorum öneriniz nedir? Bilindik markalar olsa güzel olur.
Huntsman V3 almayı düşünüyordum stoklarda bulamadım. TKL yada %75 olabilir.
Max 5000 6000 tlye herhangi bir beyaz klavye o 10k tlik klavyenin yapıcağıni 10/10 yapıcaktır.

Klavye okadar para verilmesi gereken en son ürün.

Max 5000 6000 TL'ye herhangi bir beyaz klavye o 10k tlik klavyenin yapıcağıni 10/10 yapacaktır.

Klavye o kadar para verilmesi gereken en son ürün.

Custom bir klavye yapılıyorsa sonuna kadar verilir bu arada, hem manyak eğlenceli bir iş, hem de sonuç gerçekten tatmin ediyor.

Ana markalar fiyatlandırma olarak çok balon fiyata ürün üretiyorlar. Aynı fiyata çoğu zaman çok daha kaliteli butik firma ürünü bulmak mümkün oluyor.

Mesela SteelSeries 2000TL'ye membran klavye satarken 1750TL'ye hotswap mekanik ve yalıtımlı bir klavye bulmak mümkün.

Haklı olabilirsiniz, ancak bizzat deneyimlediğim için biliyorum Wraith'in gerçekten iyi bir marka olduğunu.

Custom bir klavye yapılıyorsa sonuna kadar verilir bu arada, hem manyak eğlenceli bir iş, hem de sonuç gerçekten tatmin ediyor.

Haklı olabilirsiniz, ancak bizzat deneyimlediğim için biliyorum Wraith'in gerçekten iyi bir marka olduğunu.
Wraith marka değil distribütör. Butik firmaların ürünlerini getirtip satıyorlar. Kendi ürünleri ayrı tabi ama çoğunlukla ürün getirme.

Wraith marka değil distribütör. Butik firmaların ürünlerini getirtip satıyorlar. Kendi ürünleri ayrı tabi ama çoğunlukla ürün getirme.
Olabilir, sadece deneyimlediğim tecrübüden yola çıkarak bir yorum yaptım. Genel olarak çok ama çok kaliteli hissettiyorlar.