Bunu alıyorum o zaman. Teşekkürler. Aynı bütceye mouse önerebilir misiniz? Finalmouse ulx prophecy ilgimi çekti.

Finalmouse kesinlikle koleksiyonluk bir ürün ama sorunlu çıkma ihtimali çok yüksek. Ben koleksiyonerim diyorsan alabilirsin ama bana kalırsa daha iyi seçenekler var.

Tek 1 tane ürün alacağım diyorsan BeastX Max tercih edebilirsin ama delikli ürün beni rahatsız eder diyorsan 8500TL bütçeye ben olsam 1 tane MayaX ve 1 tane de Waizowl Cloud Crimson Lion şekerdim.

Son düzenleme:
Finalmouse kesinlikle koleksiyonluk bir ürün ama sorunlu çıkma ihtimali çok yüksek. Ben koleksiyonerim diyorsan alabilirsin ama bana kalırsa daha iyi seçenekler var.

Tek 1 tane ürün alacağım diyorsan beastx Max tercih edebilirsin ama delikli ürün beni rahatsız eder diyorsan 8500TL bütçeye ben olsam 1 tane mayax ve 1 tane de waizowl ogm Crimson lion şekerdim.

Delikli rahatsız etmez. Alıyorum bunu da teşekkürler. Çok mutluyum daha yeni 4K sistem topladım bitek bunlar kalmıştı 😀

Bu mouse ve klavye 8000 Hz ya tam verim alabilmem için en az 360Hz monitor mü gerekiyor benim monitörüm 240Hz yeterli olur mu?
Zaten 8000HZ'yi her oyun desteklemiyor. Ekipmana bu kadar para ayırabiliyorsan güçlü bir sistemin vardır diye düşünüyorum. 4000HZ de veya 2000HZ'de kullanabilirsin. Unreal engine oyunlarında yüksek hz'ler 2000 üstü falan FPS drop sorunlarına yol açabiliyor ona dikkat et. Onun dışında monitör değiştirmene çok fazla gerek yok. 8000HZ ayrıca aşırı batarya tüketir ve nerdeyse her gün şarj etmen gerekir. Bana kalırsa 2000HZ en ideali 3-4 günde bir şarj etmek sıkıntı olmazsa da 4000'de kullan.