Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 10.000 TL
Bende var, ben önermem hocam. Vantilatör bakın derim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bronzen
Başarılı
Ben aslında odanın heryerinde serinlik hissetmek istiyorum. Birde tek kişi kullanmayacağım. Ondan vantilatör çok işime yaramaz gibi.Bende var, ben önermem hocam. Vantilatör bakın derim.
Ben aslında odanın her yerinde serinlik hissetmek istiyorum. Bir de tek kişi kullanmayacağım. Ondan vantilatör çok işime yaramaz gibi.
Hocam serinlikten çok yük oluyor nemi arttırdığı için nefes alamıyorsunuz camı açık tutmak zorunda kalıyorsunuz ve yine serinlemeye yarıyor.
Yani amacını yerine getirmiyor vantilatörden farksız kalıyor.
Bronzen
Başarılı
Anladım. Valla elimde olsa klima alıp geçicemde işte para kazanana kadar ölmezsek iyidirHocam serinlikten çok yük oluyor nemi arttırdığı için nefes alamıyorsunuz camı açık tutmak zorunda kalıyorsunuz ve yine serinlemeye yarıyor.
Yani amacını yerine getirmiyor vantilatörden farksız kalıyor.
Anladım. Vallahi elimde olsa klima alıp geçicemde işte para kazanana kadar ölmezsek iyidir![]()
Dikey vantilatörler devamlı serinlilik sağlar kapsadığı alan dik olduğu için. Uzun bir dikey vantilatör bir salona bile yetebilir Philips bakabilirsin.
Bronzen
Başarılı
Teşekkür ederim.Dikey vantilatörler devamlı serinlilik sağlar kapsadığı alan dik olduğu için. Uzun bir dikey vantilatör bir salona bile yetebilir Philips bakabilirsin.
Yeni konular
-
-
Wraith Esports Firmasından alışveriş yapar mısınız?
- Telefonunu Çıkra
-
-
-
-
-