Bütçe
10.000 TL

Cwerd

Çalışkan
Anakartım ASUS TUF B850 Plus.
İşlemcim R7 9800X3D.
Kasa GT502.
Kontrolü kolay olacak fan arayışındayım güzel durması önemli TF120 ve TR120 TUF serisi gözüme çarptı ama bir danışmak fikir almak istedim beklemedeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Noctua bulabilirsen gayet güzel duruyor.
r4black.webp

Kontrol için iCUE commander Core istiyor hocam anakartın kendi RGB programı yanında bir de onu indirmesi ve ona özel kontrolcü alması lazım Corsair maalesef kapalı ekosistem saçmalığı peşinde.
3'lü paketin içinde kontrolcü mevcut.

Hepsini ona takıp hem çalıştırabilir hem de ışıklarını yakabilir. Zaten 6 pin pcie uzerinden guc aliyor kontrolcu.

Kaç tane fan gerekiyor? Bütçe tekli olarak mı yoksa hepsini 1000 TL'ye bulamazsiniz. İsik onemli degilse isiksiz performanslı fanlar da var.

6 fan yeterli diye düşünüyorum kasanin kendisinden 3+1 fan geliyor fakat onları kullanıp kullanmamakta kararsızım eğer kullanirsam onları da yan tarafa takmayı düşünüyorum yani kasa da şöyle fan dizilimi olacak 3 sıvı soğutma üstte egzoz arkada 3 altta 3 yanda 3 yan üstte.

6 fan yeterli diye düşünüyorum kasanin kendisinden 3+1 fan geliyor fakat onları kullanıp kullanmamakta kararsızım eğer kullanirsam onları da yan tarafa takmayı düşünüyorum yani kasa da şöyle fan dizilimi olacak 3 sıvı soğutma üstte egzoz arkada 3 altta 3 yanda 3 yan üstte.

Sizce fazla olur mu düşünceleriniz değerli benim için.

Heryerine taksanız yeterli. 9800X3D gibi bir işlemci var fanlar cok etki etmez ama sıvı sogutma için daha iyi olur.