Bütçe
10.000 TL
O fiyata en azından bir RTX 3070 alabiliyor olman lazım. Nedense son 1 haftada, gördüğüm kadarıyla RTX 3000 serisinin fiyatları 2–3k civarında artmış.
Ya benim kart alacagim zamana mi denk gelmis yaa. 3070'lere de bakiyorum simdi hemen, mesaji guncelleyecegim.

12.000 TL asagisina kutulu ve faturali bir 3070 bulamadigim icin galiba 3060'i alacagim, bu sistem ile cok fazla darbogaz yasar miyim?

Son düzenleme:
Yaşasanız bile sizi rahatsız etmez diye düşünüyorum, olmadı ileride işlemciyi değiştirirsiniz 2. el üzerinden yine.

Tamamdir teşekkür ederim. INNO3D 3060'i sipariş verdim ama hala supheleniyorum ekran kartini alirken NVIDIA bile olsa o derece paranoyaklastim AMD yuzunden. Ekran karti geldiginde format atmama gerek var mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
DDU ile mevcut sürücüleri güvenli modda kaldırın, sistemi kapatın ve yeni kartı takın. Ardından yeni sürücüyü kurun. Format atmaya gerek yok ama atarsanız da siz bilirsiniz.

Tamamdir teşekkür ederim cevaplariniz icin arkadaşlar, ilk defa RTX serisi bir ekran karti kullanacagim. Bir de ozellikle boyle eski bi' karttan gececegim icin cok heyecanliyim, herkese iyi geceler.

Tamamdir teşekkür ederim cevaplariniz icin arkadaşlar, ilk defa RTX serisi bir ekran karti kullanacagim. Bir de ozellikle boyle eski bi' karttan gececegim icin cok heyecanliyim, herkese iyi geceler.

Tekrardan hayırlı olsun. :) Caner Hoca'nın dediği gibi, DDU ile eski AMD sürücülerini silmeyi unutma. INNO3D markasını en son GTX 1080Ti döneminde kullanmıştım.