Bütçe
15.000 TL

Subzero

Uzman
2K çözünürlükte bir monitör almak istiyorum. Sistemimde 5070 12 GB ekran kartı ve 7500F işlemci bulunuyor. Bütçem 10.000 TL’ye kadar. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

İstediğim özellikler:
  • 27 inç olmalı,
  • Sorunsuz ve uzun ömürlü bir model olmalı,
  • Kaliteli bir monitör olmalı, ileride sorun yaşatmasın.
Bu monitörü genellikle video düzenleme işleri için kullanacağım, zaman zaman da oyun oynayacağım. Fiyat/performans açısından en iyi monitör tavsiyelerinizi bekliyorum.

Teşekkürler!

Not: Bütçe 15.000 TL'ye çıkmıştır, buna göre öneri yaparsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyatlarda en iyi monitör bu mu hocam? IPS panel daha iyi olmaz mı? Bu fiyata MSI, ASUS gibi birçok marka varken neden bu modeli tercih ettiniz? Kısaca açıklayabilir misiniz?
Çok övdüler konu açtığımda. Yüksek Hertz, curved, fiyatının uygun olması çok cazip geldi. Smart özelliği de var kendiliğinden. 3 gündür kullanıyorum şahsen memnunum, IPS panelden geçtim renkler daha güzel geldi. Önceki monitörüm de 27 inçti bu da öyle ama gözüme bi büyük geldi neden bilmiyorum. Işıkları falan da geceleri çok hoş duruyor. Ben özellikle geceleri oyun oynamayı çok seven biri olarak bir monitöre yükseldim diyebilirim. Bu fiyata da emsalinin olduğunu düşünmüyorum.

2K çözünürlükte bir monitör almak istiyorum. Sistemimde 5070 12 GB ekran kartı ve 7500F işlemci bulunuyor. Bütçem 10.000 TL’ye kadar. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

İstediğim özellikler:
  • 27 inç olmalı,
  • Sorunsuz ve uzun ömürlü bir model olmalı,
  • Kaliteli bir monitör olmalı, ileride sorun yaşatmasın.
Bu monitörü genellikle video düzenleme işleri için kullanacağım, zaman zaman da oyun oynayacağım. Fiyat/performans açısından en iyi monitör tavsiyelerinizi bekliyorum.

Teşekkürler!

Not: Bütçe 15.000 TL'ye çıkmıştır, buna göre öneri yaparsanız sevinirim.
Gerçek anlamda kalite ve sorunsuzluk arıyorsanız DELL veya LG dışında zaten almamalısınız.

Bütçenizi biraz aşar ama evladınıza bırakırsınız; DELL AAW2724DM

Biraz daha uygun olsun derseniz; DELL G2724D

DELL dışında bir başka uzun ömürlü alternatif BENQ

Attığım modellerini ikisinin bütçenizi geçtiğini biliyorum ama emin olun buna değer.

Çok övdüler konu açtığımda. Yüksek Hertz, curved, fiyatının uygun olması çok cazip geldi. Smart özelliği de var kendiliğinden. 3 gündür kullanıyorum şahsen memnunum, IPS panelden geçtim renkler daha güzel geldi. Önceki monitörüm de 27 inçti bu da öyle ama gözüme bi büyük geldi neden bilmiyorum. Işıkları falan da geceleri çok hoş duruyor. Ben özellikle geceleri oyun oynamayı çok seven biri olarak bir monitöre yükseldim diyebilirim. Bu fiyata da emsalinin olduğunu düşünmüyorum.
Hocam, bu modelde ölü piksel var mı? İleride bana sorun yaşatabilecek bir cihaz mı? Ayrıca, eğer cihazda ölü piksel ya da başka bir arıza çıkarsa garanti kapsamında işlem yapılabiliyor mu? Çünkü eğer sorunlu bir modelse tercih etmek istemem.

Hocam, bu modelde ölü piksel var mı? İleride bana sorun yaşatabilecek bir cihaz mı? Ayrıca, eğer cihazda ölü piksel ya da başka bir arıza çıkarsa garanti kapsamında işlem yapılabiliyor mu? Çünkü eğer sorunlu bir modelse tercih etmek istemem.
Bir tane bile ölü piksel çıkmadı bende, sıfır ghosting. Bu biraz şansına kalmış. Düzgün bir yerden alırsan HB, N11 gibi iade edebilirsin.