Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 15.000 TL
Smmmhunter
Üstün
Cihazda ölü piksel var mı sorusunun cevabı soru işaretidir. Her monitörde çıkabilir. Zaten Samsung'un kendi mağazasından alıyorsunuz. Sorunlu bir model olsa önermeyiz.Hocam, bu modelde ölü piksel var mı? İleride bana sorun yaşatabilecek bir cihaz mı? Ayrıca, eğer cihazda ölü piksel ya da başka bir arıza çıkarsa garanti kapsamında işlem yapılabiliyor mu? Çünkü eğer sorunlu bir modelse tercih etmek istemem.
G65B'ye bütçe yetiyorken ve o bütçede Dell G2724D varken alınmaz bence.Odyssey G50D var 2K 180 hz IPS panel, öğrenci indirimi ile 7500 tl. Düşünebilirsiniz.
troken
Başarılı
Monitöru nerden aldın hocam link var mı? 650 model mi? 652 mi?Çok övdüler konu açtığımda. Yüksek Hertz, curved, fiyatının uygun olması çok cazip geldi. Smart özelliği de var kendiliğinden. 3 gündür kullanıyorum şahsen memnunum, IPS panelden geçtim renkler daha güzel geldi. Önceki monitörüm de 27 inçti bu da öyle ama gözüme bi büyük geldi neden bilmiyorum. Işıkları falan da geceleri çok hoş duruyor. Ben özellikle geceleri oyun oynamayı çok seven biri olarak bir monitöre yükseldim diyebilirim. Bu fiyata da emsalinin olduğunu düşünmüyorum.
Son düzenleme:
600, 652 ne hocam bilmiyorum öyle bir şey. N11 üzerinden aldım. Samsungs Odyssey G65B olarak geçiyor.Monitöru nerden aldın hocam link var mı? 660 model mi? 652 mi?
troken
Başarılı
Bu ikisi.600, 652 ne hocam bilmiyorum öyle bir şey. N11 üzerinden aldım. Samsungs Odyssey G65B olarak geçiyor.
@redheaven1 neye gülüyon la
Son düzenleme:
Smmmhunter
Üstün
Sen bu 650 ve 652 mevzusuna çok kafayı takmışsın. İkisi de aynı ürün. Çok takılma.
Subzero
Uzman
Sen bu 650 ve 652 mevzusuna çok kafayı takmışsın. İkisi de aynı ürün. Çok takılma.
Hocam bu monitör sorunlu bir model mi peki? Forumlarda öyle bir yazı okudum yani Dell kadar kaliteli mi? Bir de hocam ben bütçemi 15 bin TL çıkardım bu fiyatlarda ne önerirsiniz?
redheaven1
Uzman
3k daha çık 18k'ya Samsung Odyssey OLED G6 G61SD al.Hocam bu monitör sorunlu bir model mi peki? Forumlarda öyle bir yazı okudum yani Dell kadar kaliteli mi? Bir de hocam ben bütçemi 15 bin TL çıkardım bu fiyatlarda ne önerirsiniz?
troken
Başarılı
yok 2 daha çıkıp 360'lığı alsın stok geldigi gibi3k daha çık 18k'ya Samsung Odyssey OLED G6 G61SD al.
redheaven1
Uzman
Zaman zaman oyun oynayan birinin hardcore FPS oynadığını düşünmüyorum. Bu yüzden 360hz gereksiz olur bence.