10.000 TL'ye kadar AIO önerisi

Bütçe
10.000 TL
Hocam ben direkt dümdüz monte edip geçmeyecek miyim bunu? Arctic'teki gibi ters montaj vs. muhabbeti yok değil mi? CM'nin YT sayfasındaki videodaki gibi monte etmeyi düşünüyorum.

Ters montaj gerek yok. Push-Pull yap.

Ben de dümdüz üst tarafa montajlı henüz 75 derece görmedim 9700x işlemcisi ile birlikte Atmos 1 üzerinde. 3 adet ön giriş 120 mm fan ve 1 adet 120 mm egzoz fan kullanıyorum. Bozulsun, Atmos 2 alacağım.

5 yıl garanti vardı benim aldığım dönemde, muhtemel hala öyledir diye düşünüyorum.

Sen Ayhan'a bakma, o evde kaçak et kesiyor anormal çektiriyor güç işlemciye.

Atmos 2 montajını yaptım ve bazı gariplikler var maalesef. OCCT ya da herhangi bir programa girdiğimde ya da Firefox'a tıkladığımda bile fanlar aşırı hızlanıyor. Sorun ne olabilir @Ayhan Dönmez hocam? CyroFuze 7 sürmüştüm, sonra katı ve belki ondandır diye söküp tekrardan daha akışkan olan noctua sürdüm.

Pumpı sys_fan3'e taktım ve full speedde çalıştırıyorum.

Hw Monitor OCCT testi sırasında çekildi.

@Eagles Firefox'a girip Techolay'a tıkladığımda bile uçuyor bir işlemci fanları. anlamadım. Pompa arızalı vs. desem fan3 full speedde dönüyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…