Bütçe
10.000 TL

ShadowLegion

Üstün
Makaleler
1
R5 7600X ve B650M DS3H anakartım var. Mevcutta 4 yıllık emektar Arctic LF 2 240 mm mevcut. 360 mm ve özellikle sessiz olmasını istiyorum. Tasarımını beğendiğim şu ürün var. Önerir misiniz? Bir de linkini atacağım AIO'nun LCD ekranını çalıştıracak yeterlilik var mı anakartımda? Ayrıca diğer önerilere açığım.

@LH44 @RapidLemming955 @X99

Ayrıca Tomshardware'de övülen bir model var FX360 INF adında. Ülkemizde satılan aynı model mi emin olamadım ama ciddi fiyat performans eğer aynı modelse;

En çok almayı düşündüğüm ürün ise (pompa sesi azlığı ve genel sessizlikten dolayı)

Son düzenleme:
Hem sessiz, hem kalın bir profili yok, kalite, iyi soğutma derken ben çok başarılı buluyorum Atmos serisini. F/P olmadığı doğru bu arada.
Hocam artık 10.000 TL bile çok bir bütçe değil açık olmak gerekirse. Yani gerçekten sessizlik önemli çünkü Arctic evin içerisinde F16 uçak kalkışı yapıyor hiç sevmiyorum. Sıfır ses gibi çılgınca bir beklentim yok. Sadece mümkün olduğu kadar sessiz olmasını istiyorum. Ekran çok sorun değil tabii olursa fena olmaz.

İkincisi de bu; https://www.akakce.com/islemci-sogu...-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,1306540789.html

Şimdi çok önceden 2016'da ilk bilgisayarımda CM MasterLiquid 240 mm vardı 6700K işlemcimde takılı olan ve pompasında sıkıntı oldu, daha sonra fan bilyelerinde sıkıntı yaşamıştım. O yüzden CM'ye mesafeli duruyordum ama tabii marka yerine ürün önemli ve siz memnunsunuz. Sadece Lian Li modelinin hortumunun bükülmesi ve GPU CPU sıcaklığını göstermesi benim için bir artı açıkçası ve kararsız kaldım hocam. @Eagles @Ayhan Dönmez
İlgimi çekti hocam. Şu Cooler Master ile arasında gidip geliyorum bakalım. Teşekkür ediyorum öneri için alacağım gibi duruyor bakalım.