Bütçe
10.000 TL
İki üç tane kombin belirle kafanda ona uygun renkte saat alabilirsin 2-3 adet.

Kendi kol ölçülerine göre saat seçmelisin bu arada.

Önerileri bekliyorum. Uzun ömürlü olması önemli. Mümkünse kadranı lacivert olanlardan seviyorum.

Bütçe: 5.000-10.000 TL.

Kendim de kullanıyorum, ömürlük bir saat ama satıcılara dikkat edin hocam.
Diesel saatim var, görüntü olarak iyiler fakat geçen gün pilini değiştirdiğimde uyduruk ve ucuz bir mekanizması var. ben önermem, soğudum Diesel'den.

Casio Edifice bir saat de alınabilir bu paraya fakat Seiko varken tercih etmezdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hislon eehh işte. Casio okey olur ama diğerlerinin saat dünyasında yerleri yok.

Son düzenleme:
Hislon eehh işte. Casio okey olur ama diğerlerinin saat dünyasında yerleri yok.

Hocam tabii, zevkler tartışılmaz. Ben deri kordonu daha çok severim. Fossil'i ben de çok duymadım ama Diesel markasının saat dünyasında yeri yok demek yanlış olur.

Hocam tabii, zevkler tartışılmaz. Ben deri kordonu daha çok severim. Fossil'i ben de çok duymadım ama diesel markasının saat dünyasında yeri yok demek yanlış olur.

Hocam tekrar ediyorum yeri yok. Fossil ve diesel aynı grubun markalarıdır. Saat dünyasında etki gösterebilecek model sayısı bir elin beş parmağını asla geçemez. Markanın öyküsü, hikayesi, geçmişi, etkisi, farklılığı adı altında bir başarısı dahi yok.

1787126797175.webp

Hocam tekrar ediyorum yeri yok. Fossil ve diesel aynı grubun markalarıdır. Saat dünyasında etki gösterebilecek model sayısı bir elin beş parmağını asla geçemez. Markanın öyküsü, hikayesi, geçmişi, etkisi, farklılığı adı altında bir başarısı dahi yok.

Eki Görüntüle 274512
Aynı gruptan olduklarını bilmiyordum, haklısınız hocam. Ben genel olarak görünüş itibarıyla hoşuma gideni alıp geçiyorum, bu detay bilgiler bende yok :d