Önerileri bekliyorum. Uzun ömürlü olması önemli. Mümkünse kadranı lacivert olanlardan seviyorum.
Bütçe: 5.000-10.000 TL.
Önerileri bekliyorum. Uzun ömürlü olması önemli. Mümkünse kadranı lacivert olanlardan seviyorum.
Hislon eehh işte. Casio okey olur ama diğerlerinin saat dünyasında yerleri yok.Bir saate ayıracak sadece 10K param olsaydı, bunu alırdım:
Bunlar ise beğendiklerim:
www.teksaat.com
Hocam tabii, zevkler tartışılmaz. Ben deri kordonu daha çok severim. Fossil'i ben de çok duymadım ama Diesel markasının saat dünyasında yeri yok demek yanlış olur.Hislon eehh işte. Casio okey olur ama diğerlerinin saat dünyasında yerleri yok.
![]()
CROFT PIONEER SP-5136-44 Otomatik (Seiko NH35 Mekanizmalı) Erkek Kol Saati | Tek Saat
CROFT PIONEER SP-5136-44 Otomatik (Seiko NH35 Mekanizmalı) Erkek Kol Saati ürünü kaliteli modelleri ve uygun fiyatlarıyla teksaat.com'da. Kendine uygun saatleri hemen keşfet.www.teksaat.com
![]()
CASIO EDIFICE EFV-550D-2AVUDF Kol Saati
CASIO EDIFICE EFV-550D-2AVUDF Kol Saati'ne Casio Türkiye güvencesinde, Türkiye'nin her yerine 2.500₺ ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo, özel hediye paketi ve vade farksız taksit seçenekleri ile hemen sahip olabilirsin.shopcasio.ersasaat.com.tr
![]()
SEIKO SUR399P1 - Aydın Saat
SEIKO SUR399P1 saat modeli için en doğru adres Aydın Saat.www.aydinsaatstore.com
![]()
Lorus RU417AX9 Kol Saati | LORUS | Şamil Saat
Lorus RU417AX9 kol saati, şık tasarımı ve günlük kullanıma uygun duruşuyla öne çıkar. Şamil Saat’te güvenle keşfedin.www.samilsaat.com
Hocam tabii, zevkler tartışılmaz. Ben deri kordonu daha çok severim. Fossil'i ben de çok duymadım ama diesel markasının saat dünyasında yeri yok demek yanlış olur.
Aynı gruptan olduklarını bilmiyordum, haklısınız hocam. Ben genel olarak görünüş itibarıyla hoşuma gideni alıp geçiyorum, bu detay bilgiler bende yok :dHocam tekrar ediyorum yeri yok. Fossil ve diesel aynı grubun markalarıdır. Saat dünyasında etki gösterebilecek model sayısı bir elin beş parmağını asla geçemez. Markanın öyküsü, hikayesi, geçmişi, etkisi, farklılığı adı altında bir başarısı dahi yok.
Eki Görüntüle 274512