Subzero

Uzman
10.000 TL bütçeyle ders ve günlük kullanım (PDF, video, not alma, tarayıcı vs.) için tablet arıyorum. Fiyat/performans odaklı, uzun süre götürecek bir model önceliğim.

Tavsiye ettiğiniz cihazları ve varsa kullanıcı deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Teşekkürler.

Benim şu an aklımda Honor Pad 9 var. O nasıl bir model? Bu fiyat bandında alınabilir mi?

10.000 TL bütçeyle ders ve günlük kullanım (PDF, video, not alma, tarayıcı vs.) İçin tablet arıyorum. Fiyat/performans odaklı, uzun süre götürecek bir model önceliğim.

Tavsiye ettiğiniz cihazları ve varsa kullanıcı deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Teşekkürler.

Benim şu an aklımda Honor pad 9 var. O nasıl bir model? Bu fiyat bandında alınabilir mi?

Kalem istiyorsan Honor pad 9 kalem destekliyor ama kalemi 5000 TL. Redmi pad Pro veya POCO pad bakabilirsin. Kalemi Türkiye'de bulunmuyor ama sahibinden üzerinden yurt dışı satıyorlar 2500-3000 bandına. S9 FE alınmaz bence ekranı TFT ve 90Hz sadece kalemi için alınır alınacaksa.

10.000 TL bütçeyle ders ve günlük kullanım (PDF, video, not alma, tarayıcı vs.) için tablet arıyorum. Fiyat/performans odaklı, uzun süre götürecek bir model önceliğim.

Teşekkürler.

Benim şu an aklımda Honor Pad 9 var. O nasıl bir model? Bu fiyat bandında alınabilir mi?
S9FE alın.

Honor gibi bir markaya destek bile vermeyin.

Peki hocam 10 binin altında alternatif olarak ne önerirsiniz?

Neden hocam

Bir de 10 binin altında ne önerirsiniz hocam.
Honor ulkemize farkli politika izleyip, daha az guncelleme veriyor cihazlara. 10 bin altinda bu tableti oneririm.

10.000 TL bütçeyle ders ve günlük kullanım (PDF, video, not alma, tarayıcı vs.) İçin tablet arıyorum. Fiyat/performans odaklı, uzun süre götürecek bir model önceliğim.

Teşekkürler.

Benim şu an aklımda Honor pad 9 var. O nasıl bir model? Bu fiyat bandında alınabilir mi?

Üstüne biraz daha para koyup iPhone tablet alabilirsiniz. Bazı markalar kötü diye biliyorum en iyisi bilindik markalardan almak.