Bütçe
10.000 TL

sndwchmaker

Üstün
Selam

₺10.000civarında bir telefon bakıyorum. Eğer ki daha iyi bir öneriniz mevcutsa 1000₺ daha bütçeyi arttırabilirim. Günlük kullanımım olacak. Uygulamalar, aramalar, yazışma vs. Profesyonel kullanım ya da oyun gibi durumlar olmayacak. Tek isteğim takılma vs. yapmaması. Onun dışında bir isteğim yok. Kamerası, depolaması falan bunlar ekstra olur.

Üstteki linkte yenilenmiş bir iPhone gördüm. Sizce bu alınır mı? Teşekkürler.

Sifir A16 alabilirsin. Tabi attigin iPhone kadar iyo degil. Ben yenilenmis telefona guvebmiyorum.
Yani günlük kullanımda üzmeyecekse sıfır tabii ki de benim de tercihim olur. Ama yenilenmiş telefon piyasasını pek bilmediğimden sorayım dedim. Buna benzer iPhone 11 de var. A kalite diyor ama ne kadar güvenilir ben de bilmiyorum. Daha önce alanlar varsa belki bir fikir alabilirim gibi. Öneri için çok teşekkürler.

Yani günlük kullanımda üzmeyecekse sıfır tabii ki de benim de tercihim olur. Ama yenilenmiş telefon piyasasını pek bilmediğimden sorayım dedim. Buna benzer iPhone 11 de var. A kalite diyor ama ne kadar güvenilir ben de bilmiyorum. Daha önce alanlar varsa belki bir fikir alabilirim gibi. Öneri için çok teşekkürler.
Yenilenmiş telefonların parçalarını yenilerken hangi kalitede parça taktıklarını bilmiyoruz. Belki orijinal belki kalitesiz yan sanayi parça takıyorlardır. O yüzden önermiyoruz.

Yenilenmiş telefonların parçalarını yenilerken hangi kalitede parça taktıklarını bilmiyoruz. Belki orijinal belki kalitesiz yan sanayi parça takıyorlardır. O yüzden önermiyoruz.
Anladım, teşekkürler. Belki de bu yüzden değişen parçalar konusunda şeffaf olmak yerine belirsiz davranıyorlardır. Peki sizin bu fiyata önerdiğiniz bir telefon var mı?

Yenilenmiş telefonu EasyCep'ten başka yerden almamanızı öneririm. Bir de oradan da alacaksanız gidip görüp alın.

Anladım, teşekkürler. Belki de bu yüzden değişen parçalar konusunda şeffaf olmak yerine belirsiz davranıyorlardır. Peki sizin bu fiyata önerdiğiniz bir telefon var mı?
Kasma ve donma istemiyorsanız A16 8GB versiyonunu alın geçin. Gündelik kullanım için o bütçeyle alınabilecek tek telefondur.

A15 de gördüm 10.000₺'ye. GPT'ye sorduğumda A15 daha iyi diyor, ona göre almayı düşünüyorum. Kronik vs. bir sorunu var mı?
Ben GPT'ye telefon modeli soruyorum. Bana bu telefon daha çıkmamış diyor halbuki geçen sene çıkmış bir cihaz. Fazla güvenmeyin.