Bütçe
10.000 TL
Selam

₺10.000civarında bir telefon bakıyorum. Eğer ki daha iyi bir öneriniz mevcutsa 1000₺ daha bütçeyi arttırabilirim. Günlük kullanımım olacak. Uygulamalar, aramalar, yazışma vs. Profesyonel kullanım ya da oyun gibi durumlar olmayacak. Tek isteğim takılma vs. yapmaması. Onun dışında bir isteğim yok. Kamerası, depolaması falan bunlar ekstra olur.

Üstteki linkte yenilenmiş bir iPhone gördüm. Sizce bu alınır mı? Teşekkürler.
Yenilenmiş almayın. İkinci el tercih eder misiniz?

Onun dışında A16.

Yani günlük kullanımda üzmeyecekse sıfır tabii ki de benim de tercihim olur. Ama yenilenmiş telefon piyasasını pek bilmediğimden sorayım dedim. Buna benzer iPhone 11 de var. A kalite diyor ama ne kadar güvenilir ben de bilmiyorum. Daha önce alanlar varsa belki bir fikir alabilirim gibi. Öneri için çok teşekkürler.
SE 2020 daha iyi 11’den ama ikiside alınmaz bence yenilenmiş alıcaksanız.

Eğer SE 2 falan alacaksanız gidin 2. el alın derim, bu fiyata sıfır alacağınız Android'lerin hepsinden çok daha iyidir. Her ne kadar eskidi diyeceğimiz bir telefon olsa da bu fiyatlara Android almaktan iyidir, en kötü 2-3 senesi daha var.

Selam

₺10.000civarında bir telefon bakıyorum. Eğer ki daha iyi bir öneriniz mevcutsa 1000₺ daha bütçeyi arttırabilirim. Günlük kullanımım olacak. Uygulamalar, aramalar, yazışma vs. Profesyonel kullanım ya da oyun gibi durumlar olmayacak. Tek isteğim takılma vs. yapmaması. Onun dışında bir isteğim yok. Kamerası, depolaması falan bunlar ekstra olur.

Üstteki linkte yenilenmiş bir iPhone gördüm. Sizce bu alınır mı? Teşekkürler.