Bütçe
10.000 TL

Kurosaki 2

Üyecik
Selamlar arkadaşlar, kasa arıyorum. Kafamda Montech King 95 Pro ve MSI MAG Pano 100R PZ modelleri var. İkisi de kendi fanları ile geliyor, ikisinin de kasa soğutması iyi olduğu söyleniyor. Özellikle Montech King 95 Pro çok hoşuma gidiyor ama karar veremiyorum tam olarak.

Başka önerebileceğiniz modeller var mıdır? Klasik kasalardan hoşlanmıyorum. Akvaryum kasalar daha hoşuma gidiyor. Bütçem yetse HYTE kasalardan alırım ama o kadar bütçem yok maalesef. Bu arada RTX 5080 ve Arctic Liquid 360 sıvı soğutma koyacağım kasaya, bilginiz olsun.

Selam arkadaşlar, kasa arıyorum. Kafamda montech king 95 Pro ve MSI MAG pano 100R pz modelleri var. İkisi de kendi fanları ile geliyor, ikisinin de kasa soğutması iyi olduğu söyleniyor. Özellikle montech king 95 Pro çok hoşuma gidiyor ama karar veremiyorum tam olarak.

Başka önerebileceğiniz modeller var mıdır? Klasik kasalardan hoşlanmıyorum. Akvaryum kasalar daha hoşuma gidiyor. Bütçem yetse hyte kasalardan alırım ama o kadar bütçem yok maalesef. Bu arada RTX 5080 ve Arctic Liquid 360 sıvı soğutma koyacağım kasaya, bilginiz olsun.

Lian Li 011 vision compact beyaz ATX kasa. Seveceğin bir tarz bence. 10kdan daha ucuz üstüne kalan parayla da fanları alırsın.

Lian Li 011 vision compact beyaz ATX kasa. Seveceğin bir tarz bence. 10kdan daha ucuz üstüne kalan parayla da fanları alırsın.
Sistemim siyah olacak hocam ama büyük ihtimalle kasanın siyahı vardır tek ricam fanların linkini atabilir misiniz ya da hangi modeli almam gerektiğini. Çok bilgim yok bu konular hakkında.