xLeomessi
Becerikli
RGB var hocam kesinlikle Cloud 3 Wireless ikisi arasından.
Teşekkürler hocam yardımlarınız icin birkaç video izleyeyim. Alınca sizi etiketlerim.
RGB var hocam kesinlikle Cloud 3 Wireless ikisi arasından.
Teşekkürler hocam yardımlarınız icin birkaç video izleyeyim. Alınca sizi etiketlerim.
Hocam günaydın, dün biraz inceleme izledim klavye güzel fakat şu ses kısma açma tekerleği olmasını istiyorum nedense o tarz bir öneriniz var mıdır?
Hocam günaydın, dün biraz inceleme izledim klavye güzel fakat şu ses kısma açma tekerleği olmasını istiyorum nedense o tarz bir öneriniz var mıdır?
https://mecmonkey.com/products/furycube-f75s-mekanik-klavye F75s modelinde var ama rengi gider mi bilemem sana bana göre çok hoş rengi.
Aktif kullandığım klavyeyi görmedin mi gökkuşağı gibiD renk fena değil Ultra verisyonunda genel farkılılıkları neler hocam? Sizi de yordum ama.
Az önce forumda bir inceleme gördüm hocam leobog hi75 fakat sadece sarı site ve fb gruplarında satışı var. 4k Bandında bulunuyor ne dersiniz?Switch PCB plate kasa gibi farklılıklar var hocam Ultra daha kaliteli aslında bende alacaktım Ultra modelini ama senin de dediğin gibi knob olmadığı için vazgeçtim bende.
İyi anlıyor sanırım, bir kişi daha etiketlemiştir.
Az önce forumda bir inceleme gördüm hocam leobog Hi75 fakat sadece sarı site ve fb gruplarında satışı var. 4K bandında bulunuyor ne dersiniz?