Aktif kullandığım klavyeyi görmedin mi gökkuşağı gibi :DD renk fena değil Ultra verisyonunda genel farkılılıkları neler hocam? Sizi de yordum ama.

Switch PCB plate kasa gibi farklılıklar var hocam Ultra daha kaliteli aslında bende alacaktım Ultra modelini ama senin de dediğin gibi knob olmadığı için vazgeçtim bende.

Switch PCB plate kasa gibi farklılıklar var hocam Ultra daha kaliteli aslında bende alacaktım Ultra modelini ama senin de dediğin gibi knob olmadığı için vazgeçtim bende.
Az önce forumda bir inceleme gördüm hocam leobog hi75 fakat sadece sarı site ve fb gruplarında satışı var. 4k Bandında bulunuyor ne dersiniz?

Az önce forumda bir inceleme gördüm hocam leobog Hi75 fakat sadece sarı site ve fb gruplarında satışı var. 4K bandında bulunuyor ne dersiniz?

Alabiliyorsan kesinlikle alınır o inceleme benim zaten yeşil forumdakinden bahsediyorsan leobog kasaları sınırlı sayıda üretildi kablolu versiyonları belki tekrar gelebilir fakat kablosuz kasalar tekrar gelmeyecek şu anlık alabiliyorsan kesinlikle öneririm ya set halinde gelir ya da barebone kasa olarak bendeki barebone ben kendim Switch ve keycaps seçtim.