Alabiliyorsan kesinlikle alınır o inceleme benim zaten yeşil forumdakinden bahsediyorsan leobog kasaları sınırlı sayıda üretildi kablolu versiyonları belki tekrar gelebilir fakat kablosuz kasalar tekrar gelmeyecek şu anlık alabiliyorsan kesinlikle öneririm ya set halinde gelir ya da barebone kasa olarak bendeki barebone ben kendim Switch ve keycaps seçtim.
AA ne iyi denk geldi :D kanka kablosuz buldum fb gruplarında hangi switch modelini almak lazım o modelde?

AA ne iyi denk geldi :D kanka kablosuz buldum fb gruplarında hangi Switch modelini almak lazım o modelde?

Ben Akko V3 piano Pro tercih ettim fabrikasyon olarak yağlanmış ve tok sese sahip olduğu için piano prolar ile güzel gidiyor bulduğun kişinin ismi nedir kerem çavuş ise gözün kapalı alışveriş yapabilirsin kendisinden bende ondan aldım elindeki kasalar sıfır onda keycaps ve Switch de var ona göre istediğin sesleri atar kombinasyonları yaparak ama acele et derim hepsini satmayacak alacaksan😀

Ben Akko V3 piano Pro tercih ettim fabrikasyon olarak yağlanmış ve tok sese sahip olduğu için piano prolar ile güzel gidiyor bulduğun kişinin ismi nedir kerem çavuş ise gözün kapalı alışveriş yapabilirsin kendisinden bende ondan aldım elindeki kasalar sıfır onda keycaps ve Switch de var ona göre istediğin sesleri atar kombinasyonları yaparak ama acele et derim hepsini satmayacak alacaksan😀
Aynen kerem çavuştu hocam. Sizden onay aldıysam hemen yazmaya gidiyorum :D

Kaan yeni nesil modellerin çoğuna hâkim, bir önceki nesli çok iyi biliyorum da 3950 ile beraber çıkan ürünlere pek ayıkamadım.
Anladım hocam muhtemelen şu hi75 den alacağım. Çok mantıklı geldi arkadaşta aynısını diyince emin oldum.

@johan liebert hocam kerem hocamla konuştum bayağı yardımcı oldu, mor ve siyah renk kasayı tercih edeceğim Switch olarak ise leobog rambo tercih edeceğim. Mavi beyaz kasa cok hoşuma gitti ama setupum Full koyu renk sırıtır diye eledim. Yoksa sizin ki gibi o mouse alıp couple yapacaktım :D teşekkürler yardımlarınız için.

Son düzenleme:
Aynen kerem çavuştu hocam. Sizden onay aldıysam hemen yazmaya gidiyorum :D

Anladım hocam muhtemelen şu Hi75'ten alacağım. Çok mantıklı geldi arkadaşta aynısını deyince emin oldum.

@johan liebert hocam kerem hocamla konuştum bayağı yardımcı oldu, mor ve siyah renk kasayı tercih edeceğim Switch olarak ise leobog rambo tercih edeceğim. Mavi beyaz kasa cok hoşuma gitti ama setupum Full koyu renk sırıtır diye eledim. Yoksa sizin ki gibi o mouse alıp couple yapacaktım :D teşekkürler yardımlarınız için.

Rica ederim hocam hayırlı olsun şimdiden çok kaliteli ve özel bir ürüne sahip olacaksınız şanslısınız elindeki Hi75'lerin hepsi de birbirinden güzel.

Rica ederim hocam hayırlı olsun şimdiden çok kaliteli ve özel bir ürüne sahip olacaksınız şanslısınız elindeki Hi75'lerin hepsi de birbirinden güzel.
Tatiltdeymiş gelince alacağım. Heyecanla bekliyorum hocam:) Kulaklık için bugün nova5 veya nova7 gaming gecesine düşerse alayım diyorum ne diyorsunuz?