Bütçe
10.000 TL

anon

Uzman
Arkadaşlar merhaba,

Atmış olduğum Logitech marka model klavyenin 2 çeşit modeli mevcut. Kablolu ve Kablosuz/Bluetooth ve kablolu olarak. Kablosuz olan kullanım açısından daha ergonomik. 12 saat RGB'ler yanarsa batarya saati var mış. İlerisi için uzun kullanımda batarya sorun teşkil edebilir mi, hangisini almak mantıklı olur?

Not: Ufak klavye, Numpad'sız klavye, multimedya, macro, ses scroll, Türkçe tuş dizilimi olmayan, büyük enter olmayan, tam boy olmayan klavyeleri atmayınız. Sevmiyorum. Hatta bu tür klavyelerin düşmanıyım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba,

Atmış olduğum Logitech marka model klavyenin 2 çeşit modeli mevcut. Kablolu ve Kablosuz/Bluetooth ve kablolu olarak. Kablosuz olan kullanım açısından daha ergonomik. 12 saat RGB'ler yanarsa batarya saati var mış. İlerisi için uzun kullanımda batarya sorun teşkil edebilir mi, hangisini almak mantıklı olur?

Not: Ufak klavye, Numpad'sız klavye, multimedya, macro, ses scroll, Türkçe tuş dizilimi olmayan, büyük enter olmayan, tam boy olmayan klavyeleri atmayınız. Sevmiyorum. Hatta bu tür klavyelerin düşmanıyım.

Turkce keycaps'ler de satiliyor. Turkce takintiniz olmasin.

Aga bu Klavyeleri'de hiç sevemiyorum nedense. Tamam belki özellik olarak vs. iyi olabilir ama bana göre değil. Bir klavyeye bu kadar para verdikten sonra da ekstra tuşa para harcamak istemem. ARGB vs. de yok.

Maalesef o kadar kötü. Artık dediğiniz klavyeler neredeyse yok çünkü herkes kompakt klavyeler kullanmaya başladı. Kimse makro tuşlu, büyük enterlı ve benzeri klavyeleri aramıyor bile😅.

Hangi açıdan kötü? Hadi makro tuşları da geçtim. Türkçe tuş, büyük enter, multimedya mutlaka olması gerek ve tam boy. El bileğim gibi olan klavyeleri hayatta kullanmam. Nefret ediyorum.