Bütçe
10.000 TL
Aşırı kafam karıştı hocam 😀 hepsinin iyi olduğu alanlar farklı, ne yapsam bilemedim.
Normal. Her birinin bir zayif noktasi var. En onemli sey ses kalitesiyse Huawei yeterli olur. Cunku AirPods ile Huawei arasinda 4 kusur bin liralik fark yok. Sony'i eliyorum cunku kendisi sadece ANC konusunda is yapiyor. Secimini Huawei ve Apple arasindan yapabilirsin. Apple olani alirsan 2-3 sene Apple amiral gemisi TWS kulakligini kullanmis olacaksin. Fakat Huawei Freebuds Pro 4 eski nesil bir kulaklik. Evet, eski. Cunku Huawei 1-2 ay once Freebuds Pro 5'i piyasaya surdu. Ben olsam AirPods alirdim butce varken. Ha, bir ihtimale karsi butce dusecekse iste o zaman Huawei alinir.

Normal. Her birinin bir zayif noktasi var. En onemli şey ses kalitesiyse Huawei yeterli olur. Cunku AirPods ile Huawei arasinda 4 kusur bin liralik fark yok. Sony'i eliyorum cunku kendisi sadece ANC konusunda is yapiyor. Secimini Huawei ve Apple arasindan yapabilirsin. Apple olani alirsan 2-3 sene Apple amiral gemisi TWS kulakligini kullanmis olacaksin. Fakat Huawei FreeBuds Pro 4 eski nesil bir kulaklık. Evet, eski. Cunku Huawei 1-2 ay once FreeBuds Pro 5'i piyasaya surdu. Ben olsam AirPods alirdim bütçe varken. Ha, bir ihtimale karsi bütçe dusecekse iste o zaman Huawei alinir.

Tekrardan teşekkür ederim, AirPods alacağım galiba.